Порошенко «здав» Закарпаття,а Лунченко – Рахівщину

admin 24.04.2014 13:38 ПОДІЇ

Лист-розчарування з Рахівщини

Вчора я зайшла з кумою на каву в бар в Рахові. Там святкувала компанія молодих людей. Мене здивувало,що святкують у піст,але поводились відносно тихо,культурно,а не як молодь в нашому селі. Розказали мені,що дочка Ківер Ірини угощає друзів,бо маму призначили   головою адміністрації. Я не повірила,бо знаю,що Ківер разом із своїм співмешканцем Вербіцьким, неодноразово їздила в Ужгород на підтримку Сурмачевського. В інтернеті   я прочитала пару статей на цю тему. Нічого конкретного, лише в одній- радісно описували рахівські ЄЦівці, що перемогли губернатора і він не призначає Сурмачевського.

Це мене не дивує, бо ті величезні гроші, які   їхня партія виділила на організацію безпорядків у районі, треба відпрацьовувати. Порядком не задоволені лише їхні «ті тушки»,які втратили заробіток. Не чути Орисю Кравчук, Штукатура, Романюка, Косівського, які кричали, що в райдержадміністрації не можуть працювати люди з партії регіонів. Але гроші не пахнуть і (по команді Медведя) згідні на любу кандидатуру, крім Сурмачевського. Якщо залишилося у вас трошки розуму - подумайте чому так. Якщо призначать Ківер (в чому я дуже сумніваюся), то вона хоча б з БЮТу, а не як ваша попередня кандидатура-Турок з партії регіонів. Але   вже і за Ківер пишуть, що на сесії районної ради голосувала за партію регіонів. Пише її однопартієць   Кокіш-Мельник, а йому не завжди можна вірити. Позицію Ківер (якщо буде її призначення) побачимо по її рішенню по кандидатурі на посаду керівника охорони здоров’я району-буде Медвідь (голова ЄЦу в районі),чи ні.

Шановний пане Лунченко. Я думаю, Ви знаєте, що всі виборчі штаби в Закарпатській області кандидата в президенти Порошенка очолюють члени Єдиного Центру. Це ще можна зрозуміти, бо Порошенко і по цілій Україні порозкладав людей, які фінансово залежні від нього, але з ким Ви хочете перемогти в Закарпатській області, якщо і самий політично активний Рахівський район «здали» ЄЦу?

Н.Е. Тоцька

admin

Коментарі :


01.05.2014 21:47 Рахів

Лунченко вже політик.Але результат буде-як у Криму


01.05.2014 21:44 Рахів

Порошенко роздав штаби тим,кого хоче призначити губернаторами.На Закарпатті буде Балога


25.04.2014 22:44 Хос

Хто пише комунякаТоця,проплачена Сурмачем.


25.04.2014 15:57 Федір

Назва статті настільки є вдалою, що майже нічого не можна добавити. Лише те, що для "балогану" вигідно, щоби головою РДА у Рахові була слабка фігура, аби могли дорозбазарити полонини, добратися до Косівськополянського золота і зручно "розділити" 3 млн.грн. - Петьовкові (за які він голосував за бюджет 2014 разом з регіоналами у ВР)


25.04.2014 12:29 лунченку

лунченко - слабак! зашугали його балоги і тому здає порядних людей.


25.04.2014 11:31 Гуцул

Штукатур і "ко" не повстидалися у пості робити безпорядки. Сурмачевського не хоче "ЄЦ", бо він порядний, а "ЄЦи" підступні і підлі. Ківерка потягне за ними.


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат