Янукович може піти за станом здоров'я - Небоженко

admin 11.01.2014 08:36 ПОЛІТИКА

Ще до кінця каденції можлива відставка президента – за станом здоров'я. Так вважає політолог Віктор Небоженко.


"Він узяв на себе всю владу, а отже й відповідальність, як за побиття дітей на Майдані, так і за непристойний союз із Росією, - каже політолог. - У такі моменти людський організм зраджує. На саміті у Вільнюсі Янукович ледь тримався. Коли 26 прем'єр-міністрів і президентів показують невдоволення та зневагу, витримати це дуже важко".

Небоженко також зазначив, що найбільшою помилкою Януковича було те, що він зруйнував баланс стосунків по лінії ЄС-Ураїна-Росія, пише Gazata.ua.

"Європейські лідери дали зрозуміти, що з Януковичем ніяких стосунків уже не матимуть. Він зруйнував баланс відносин і з Європою, і з Росією, що будувався 20 років. Навіть Путін не може вплинути на ситуацію. Щойно Україна отримала перші російські 3 мільярди, як Захід вивів стільки ж із Росії. Москві такий Янукович теж не потрібен. Його долю вирішуватимуть домовленості між Європою та Росією. А витримати таке – не вистачить ніякого цинізму," - каже Небоженко.

"gazeta.ua"

admin

Коментарі :


12.01.2014 23:28 СНАЙПЕР ПЛЮС

Вітаю Закарпатців з терен Львівськоі області!Я би на місці даного кентаЯнуковича пішов би у відставку!А що йому губити?Бабло є,любовницю - молоду бабу - має,свою старуху "Шапокляк" відправить до монастиря...Що ще даному чуваку потрібно?Воно грає роль президента,але воно не знає як це робити із-за своєі тупості.Ну що казати інше,якщо про дане явище знають всі!!!!Ну нахрена нам всім ТУПИЙ Президент??????


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат