Як регіонали Мошак і Качур пристосовуються до нових реалій

admin 16.04.2014 22:15 ПОДІЇ

Репліка сайту Clipnews.info

Перечинська парочка з гнилим душком

Рефлексії на тему непорядності

Закарпатські ЗМІ часто згадували про двох друзів перечинців, які ошивалися в доволі високих владних кабінетах. Мова про нардепа від регіоналів Сергія Мошака і його санчо-панса в колишній обласній владі Івана Качура.

Обидва ніби «регіонала». Принаймні, з партквитками. Однак нардеп Мошак ніколи не був «своїм». Його навіть називали регіоналом-балогівцем, а Балога вів кампанію призначення Мошака губернатором, щоб отримати цілком маріонеткового главу області при президенті Януковичу.

Мошак, тримаючи партквиток Партії регіонів у кишені, користувався відповідними преференціями і робив свої доволі брудні справи. І мова навіть не про чесність отримання землі на Перечинщині під «Воєводино», чи землі на березі Ужа в Ужгороді під будівництво будинку. Було багато інших подачок, яких би він ніколи не мав без приналежності до партії влади.

А зараз цей нардеп уже виявився дуже маневреним і таким, що вміє прогнути спину. Візьміть хоча б тенісні корти на «Спартаку». Ходили ужгородці туди, грали теніс. Але хіба з тенісних кортів можна отримати хороші прибутки. Тепер корти зачистять і побудують там або готель, або просто багатоквартирний житловий будинок. Досить, награвся вже Мошак в президента федерації тенісу. Потрібно гроші заробляти, а про спорт нехай інші дбають.

А щодо Івана Качура, то він і до вітру не ходив без дозволу Мошака. Качур також був партійцем-регіоналом і навіть сидів у заступниках губернатора. Щоправда, сидів погано, бо найгіршою галуззю Закарпаття була саме освіта, за яку відповідав Качур. Але до крісла він так звик, що зараз, кажуть, бігає між приймальнями Балоги та Лунченка, щоб отримати якусь блатну посаду. Квиток свій партійний відклав у шухляду, хоча за звичкою ще викидує коники. Зокрема, заскандалив, коли на приналежному йому рекламному щиті в Перечині активісти повісили плакат, присвячений «Небесній сотні». Качур аж скаженів від злості і вимагав очистити його приватну власність.

Дивний цей перечинський «твікс», порядністю і не пахне.

Орест Турянський

Clipnews.info

admin


За матеріалами Clipnews.info

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат