«Демократія» по Рахівськи.

admin 15.04.2014 14:20 ПОДІЇ

Черговий лист в редакцію з Рахівщини

З повагою звертаюся до начальника Рахівської   міліції, бо добре знаю його батька –поважного мешканця нашого села. Ви,як наш земляк,маєте робити все для порядку в районі. А що я бачу:ви дали можливість, своєю бездіяльністю, «розкрутитися»,так званій,   «рахівській самообороні». Я розумію,що після подій на Майдані і ви не розуміли,якого берега триматися,але ви не могли не бачити ,які люди там задіяні : Пруцков,Романюк,Чарлі,близнюки з Ясіня, Костан та інші. Всі в районі знають,чим вони займаються,а ви робите вигляд,що «не в курсі». У ваш   головний консультант-Бендак (ним уже давно займається служба внутрішньої безпеки),зустрічаючись з яким по вул. Київській і в інших барах,ви дістаєте неправдиву інформацію. А скажу ще більше-він бере від підприємців вдвічі більшу взятку ,бо каже,що треба дати і шефу. Мені   розказували,що   спеціалістів по боротьбі з тероризмом із Ужгорода   ви тримали дві години в червоному кутку,що дало можливість основним кримінальним елементам повтікати. Закрадається думка: або ви некомпетентні в своїй роботі,або робили це спеціально. Ви не зупинили всі ці незаконні дії,хоч а можливості і бажання у ваших підлеглих були. Невже розмови з Косівським по темних кутках(хоча вас   бачили багато жителів району)сприяли тому,що ви забули ваші службові обов’язки та   Присягу народу України.
А за Косівського – окрема тема. Дуже мені сподобалась патріотична стаття   в   «Зорі Рахівщини». Я розумію,що її написав його син Тарас,а не Микола(він не зовсім грамотний). але стаття гарно читається, бо не всі знають, що Косівсикий стільки разів не їздив на Майдан,а займався на мітингах по району агітацією за себе на посаду голови РДА.   Але то залишаємо на його совісті.
Мене дивує позиція головного редактора «Зорі рахівщини» Михайла Юращука. Мені говорили,що він принциповий незалежний журналіст.Але чомусь на перших сторінках   газети розміщає   заказні статті Фірки і ЄЦу,які пише Іванна Микуляк. Пише про «золоту середину»,а не про, те що в районі,на кінець,запанував спокій і стабільність.Я розумію,що «гроші не пахнуть»,але розмістити статтю про поважну людину   Петра Тракслера на четвертій сторінці-просто блюзнірство. Я попрошу депутатів районної ради,при виділенні коштів на газету,нехай запитають,скільки заплатили Кравчук Орися,Романюк, Косівський, Петьовка за розміщення своїх рекламних статей.

Н.Е. Тоцька

admin

Коментарі :


18.04.2014 14:50 Петро

Тоця ти хворий старий комуняка,сиди дома сопи в дві дирки і не пиши дурницю


17.04.2014 23:56 до рахівського

Як не розумієш-за кого,за маскалів.від таких дій радий лиш Путін і рахівські путіни-Медвідь і Фірка


16.04.2014 07:55 рахівський патріот

понесуть відповідальність депутати райради, які підписали Шимоняку відкритого листа, а він допитує депутатів путінскімі методами, а не наводить порядок з "тітушками", бо так кажуть його батько навчив, пишучи прорусинські книжки


16.04.2014 01:06 патріот

Самі по собі не лиш автор Петро,але і та вся ,,бригада,,самозванців-клоунів.За спинами тупих,безкультурних злодії,які себе називають ,,самообороною ,,діють,,великі шефи,,це члени партії єц на чолі з Петьовкіним.Головне ,що цю всю ,,братву,, підтримує   Шимоняк.В мирний час дозволив,, їм,, перекрити дорогу в місті Рахові,не дивлячись на знущання над пасажирами та шоферами до цього часу ніхто не поніс жодної відповідальності.


15.04.2014 23:34 рахівському

Що тут не зрозуміло? косівский, шимоняк, кокіш-мельник--це три брати-близнюки


15.04.2014 22:49 Рахівський

не розумію,за або проти кого стаття,але те ,що Шимоняк дав команду допитувати депутатів районної ради,які писали статтю за порядок в Рахові,(нін і законів про статус депутатів не знає),прослідковуються методи Беркели і   Балоги


15.04.2014 22:41 після сесії

Могло б "Н.Е. Тоцька" написати, скільки отримує за свої публікації про спокій, який панує у Рахові...


15.04.2014 22:30 Довбушенко

Та косівський руками й ногами буде боронити Шимоняка бо то свій чувак. Про це він говорив з трибуни районної ради. Шимоняк свою справу зробив - прикрив рахівських тітушок -еліту Рахова на чолі з Косівським, Романюком і Костаном. Оце "слава" Рахова.  


15.04.2014 20:01 Петро

Я сам по собі ні більший ні менший, як це Тоцька себе вважає самим "розумним" з "більшості", але не відомо хто кого міряв більшість, меншість. Дурнів всюди вистачає і які себе називають Тоцька


15.04.2014 18:35 патріот

В листі Тоцьки написана вся правда про рахівських самозванців та їх ,,шефів,,.Вони всі хворі на голову ,але ще й великі самолюби .Не розуміють ,що таке більшість людей,а що таке менше.Може ти Петре з їхньої компанії???


15.04.2014 17:52 Петро

Тоцка-Поцка тобі потрібно лікуватися, а то після втрати влади-регіонів твоя хвороба перейде в не виліковний діагноз- шозефренія


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат