Головний міліціонер Закарпаття Шаранич сказав на футболі, що готовий до будь-якої співпраці (ФОТО)

admin 14.04.2014 11:01 СПОРТ

 

17 років тому, 14 квітня Кабінет Міністрів України затвердив Положення про Державну автомобільну інспекцію.

Відтоді, саме в цей день служба ДАІ святкує своє День народження. Цього року даній події було вирішено присвятити турнір з міні-футболу.

Участь у товариському турнірі прийняли команди Державтоінспекції, Укртрансінспекції, збірна команда асоціації власників транзитних авто і журналістів (ЗАВТРА) та команда «Автомайдану». Гра вдалася запальною та безкомпромісною. Гостроти надавав і статус кожної команди, адже у такому форматі працівники ДАІ та громадськість зустрілися вперше. І хоча за кількістю набраних очок впевнену перемогу здобула команда ДАІ (друге місце – «Автомайдан», третє – ЗАВТРА, четверте – Укртрансінспекція) задоволеними від такого запального матчу залишилися усі учасники.

Кубки та нагороди учасникам вручав в.о. начальника УМВС Закарпаття, Сергій Шаранич. Він зазначив: «міліція Закарпаття відкрита до будь-якої співпраці. Служба ДАІ налагоджує спільну роботу з усіма організаціями, зацікавленими навести лад на наших дорогах. Ми дуже раді, що громадськість іде на таку співпрацю від якої ми вже маємо гарні результати. Як відомо: спорт об’єднує, тому цей товариський турнір має на меті закріпити нашу співпрацю. І хоча професії у нас такі різні і ми такі різні та нас всіх об’єднує спільне бажання – своєю роботою допомагати людям і зробити країну трішечки краще».

admin


За матеріалами УДАІ УМВС України в Закарпатській області

ТЕГИ : Сергій ШараничфутболМіліціяДАІ

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат