Рахівські виборці звернулися до депутата Медведя щодо підтримки провокаторів

admin 13.04.2014 10:14 ПОДІЇ

Звернення рахівчан до депутата Медведя надійшло в редакцію

Звернення до депутата Рахівської районної ради Медведя В.В.
Шановний Віктор Васильович!

Ми, жителі міста Рахова, які голосували за Вас на виборах до місцевих рад,звертаємося за роз’ясненням ситуації в нашому місті. Ми голосували за Вас не як за представника партії Єдиний центр,а як за авторитетну людину в районі,як за хорошого господарника та за хорошого керівника,який зможе відстояти питання своїх виборців. В пресі є багато публікацій, де Вас обвинувачують в організації та оплаті тих безпорядків, які діються в м.Рахові. На підтвердження того нам показують фотографії, де Ви ходите в формі «самооборони», яку їм купив наш депутат Верховної ради Петьовка В.В. та запис розмови, коли Ви серед ночі відправляєте людей з смт. Ясіня автобусом на мітинг в м.Ужгород на підтримку Турка В.С.В це ще ми можемо повірити,але говорять, що Ви організували та оплачуєте тих людей кримінальної зовнішності, які крутяться навколо Вашого протеже Віктора Костана,який ,ми знаємо,виконує лише Ваші команди. Не зовсім розуміємо Ваші дії по підбору різних кандидатів на посаду Голови райдержадміністрації та боротьбу з кандидатом на цю посаду Сурмачевського І.М..Ми знаємо,що він допоміг Вам стати Головою Рахівської РДА,коли Вас не хотіли призначати на протязі двох місяців.
Віктор Васильович,не беріть приклад з Турка В.С., який на мітингу виступає лише тоді, коли немає опонентів,а вийдіть відкрито на мітинг і   спростуйте всю ту інформацію. Не розуміємо, чому Ви не пропонували свою кандидатуру на посаду Голови РДА.В той час Ви воювали проти партії регіонів і Вас підтримали би всі опозиційні сили.

Наближаються вибори Президента України. Надіємося що Ви,як і всі Ваші однопартійці по області,очолите районний виборчий штаб кандидата Порошенко і Вам потрібно буде наші голоси,тому просимо на мітингу, або через районну газету,озвучте Вашу позицію по ситуації в нашому місті.
Ваші виборці.

admin

Коментарі :


14.04.2014 10:39 родич Медведя

Медвідь - взяточник!Підла людина,боягуз який працює під прикриттям проплачених, ним же самим ,самозванцями.Він добре знає ,що Турок з партії регіонів.


13.04.2014 19:30 Петро

Платят вам писаки по пару гривнів бо на більше не тягнете,пишете хоть шо Сурмач лізе в РДА а не Медвідь, тай хто клоун


13.04.2014 17:59 Незалежний...

Так, так, це правда, Сурмачевський відвіз гроші в Киів, але не за посаду як "дехто" бреше)), а на майдан!


13.04.2014 17:27 до Петра

Всі знают що Медвідь то всьо платит, колись вибори за себе і ЄЦ тепер самооборону, БЮТ,Свободу, Романюка, Кукіш-Мельника, а Сурмач най платит тобі!? але кажут, що жме на таке, бо багато відвіз в Київ. Навіть Косівский вже не з ним, видно і йому зажав


13.04.2014 14:25 Н

Петро-Кока-Орися-Романюк-рахівський-ваш стиль і ітелект зразу видно


13.04.2014 13:42 Підприємець!

Ох, як же мені стидно і прикро що такі як : штукатур, неграмотна молодь( пацани які нібито мають вищу освіту і хочуть повалення безробіття, одним словом ледацюги) , корупціонери і злодюги косий, орися, вибачте за погане слово але " слабий" романюк та їм подібні, а також "месний авторитет і наркомани"! Ось ця група неврівноважених хочуть виступати від імені Рахівщини, але всі чудово знають хто ви і що досягнули, можете більше навіть не "гойкати"! Ніхто вашим наклепам не вірить, і ніхто з вами не рахується! Тому лити бруд в інших статтях, говорити не правду, коментувати не прийстойно, вже вистачить! А " пан " Медвідь, я скажу краще корупціонер Медвідь ось і є цим "паханом   ЄЦ", що їх очолює! Але всі добре знають , як вас у вашому кабінеті,   у РДА брали за ваші " чисті продезинфіковані від взяток, ручки лікарські" так тепер і вашу шайку розганяли на площі перед РДА ( яблуко від яблуні не далеко впало) ! Але завжди правда перемагає!!


13.04.2014 13:08 Петро

СКІЛЬКИ ЦЬОМУ ЖЕБРАКОВІ-АВТОРУ СУРМАЧ ПЛАТИТЬ, ЩО ТАК СТАРАЄТЬСЯ ЛИТИ ЛАЙНО ЯКИМ МОЖЕ САМ СЕБЕ ОБЛИТИ. ЩО ЗРОБИМО МАЄМО ЩЕ ДОСТАТНЬО ТАКИХ ЯК ЦЕЙ ДЕБІЛ-АВТОР, ЯКІ ЗА ГРОШІ МАМУ РІДНУ ПРОДАДУТЬ  


13.04.2014 12:14 до   рахівського

відколи бандюки такі ,як ти,називають себе народом?


13.04.2014 11:02 Рахівський

Хитро-хитро...Але в кінець кінців ви шановні автори статті хочете просунути свого злодія.боєчка-сурмачевського.Хватіт він уже накравси.Переживає за накрадене????Най не переживає народ забере назад шо накрав..


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат