«Нарешті!». Про ситуацію на Рахівщині.

admin 12.04.2014 16:17 ПОДІЇ

Ще один лист в редакцію про останні події на Рахівщині

Я не прихильниця нашої міліції. Пам'ятаючи події на Майдані та останні пограбування в нашому районі, розумію,що ще багато потрібно їх(як сказав білоруський Бацько) «перетрахивать». Але сьогодні приємно було пройтись по Рахову. Бачу здивовані лиця моїх земляків:що сталося?,чому не чути істеричних, дибільних вигуків через гучномовці в центрі міста?чому не їздить Штукатур на «лєвій» машині і не збирає на мітинг «небайдужих елементів»? Навіть велика кількість міліції на вулицях міста нікого не бентежить. Чути лише вигуки: «Нарешті!».

А почалось все ще зранку. Проплачені   «тітушки»,висуваючи ультиматум голові ОДА,черговий раз перекрили дорогу державного значення. Хочу наголосити,що їх з кожним днем все меншає. Багато молодих людей, які вміють думати,вже не ходять на їх підтримку,бо розуміють,чим це все закінчиться. Не варто за тих пару гривень мати проблеми з законом. Залишились лише ті,яким вже нема що втрачати. Якщо в свій час вони відкупилися від тюрми,то після наведення порядку,їх справи переглянуть згідно Закону. На балогівских сайтах я прочитала,що їх було 100 чоловік і блокували дорогу 5 годин. Такий звіт вони дають Балозі,щоб більше отримати грошей.То є повна брехня. Їх було 10-15 і простояли вони пів години. З двох боків почали підходити жителі району(приблизно 40 чоловік).

Ті «тітушки» сміливі лише тоді,коли їх багато і ніхто не чинить опір,а насправді кожен боягуз. Побачивши,що їх зараз «знесуть», почали кричати «Міліція з народом!». А й справді,міліція була з народом. Наклавши повні штани, Штукатур об'явив, що вони зупиняють блокування,бо мають зустріч з губернатором. Як виявилось,це була чергова брехня,як і в понеділок,коли скликали на мітинг думаючи, що така брехня збере більше людей. Я думаю,що голова ОДА вже вияснив,який «народ» вони представляють і на «переговори» послав представників правоохоронних органів. Не знаю,про що там з ними говорили,але результат є: будівля РДА розблокована,барикади забрані ще й гарно позамітали на площі. Ще потрібно їх заставити оплатити вимушені прогули працівникам адміністрації і ради,які із-за блокування не могли ходити на роботу. А за те,що цілу ніч п’яні їздили по Рахову, горланили в мегафон і не давали людям спати, засудити їх на 15 діб,щоб попрацювали на благоустрої   населених пунктів. Хоч якась користь буде з них для району.

Н.Е.Тоцька

admin

Коментарі :


14.04.2014 15:14 Оля

Файні хлопці Тоця,Пеле, бо вони за Сурмача!!!!А ти Петре ,,ні нашим,ні вашим.Подумай добре з ким ти????


13.04.2014 15:30 з

А як тікали:близнюк-Йосипко і машину з лівими голандськими номерами у Рахові відгубив


13.04.2014 15:18 Ми

Дивно,що між титушками бігала Іра Ківер.Що бігала і Орися не дивно-жінка,на жаль,"попливла"


13.04.2014 10:25 Петро

Тоця-комуніст він і в 70років не зраджує ідеології своєї партії БРЕХАТИ, заведи   собі діду домашню тваринку, випиши їй парт квиток тай є.....би їй мозги а не нам .Ганьба дідуля і бабуля


13.04.2014 10:18 Т

підрахуй.скільки було і список вистави.Ти не Рахівський,а маскальський


13.04.2014 09:50 Петро

Троцкий най ліпше напише за Марморош і за свою долю .Всі в Рахові знають хто такі Тоця,Пеле - це наші проданці де копійка зазвенит там вони


13.04.2014 00:23 Борис

Нарешті навели порядок. Давно б так. Все стає на свої місця, так тримати. А кому не терпиться, і кошти нікуди дівати то одягайте на себе свій клоунський камуфляж,та їдьте краще боронити від москалів Україну. Хай Балога краще проплатить поїздку на схід. Користі більше буде. Та й люди більше поважати будуть. Ось де треба себе проявляти. Клоунів нам тут і так вистачає.Сформувати наприклад загін імені "Балоги",та й перекрити трасу на сході, кордоні з москалями, щоб їхні побратими тітушки з москальщини не лізли до нас. Так на це ума не вистачає. Думати треба головою а не...Любіть свій край. Любіть Україну.


12.04.2014 23:01 ми

ну що,Петро-Орися-ага-ого,правда очі коле.Завтра призначать Сурмачевського-тікайте по норах


12.04.2014 22:49 рахів рахівському і петрові

Ну і жаргон у вас "братва", це так на ЄЦівській мові Медвідь із Фіркою вас учить "базарити"? Забули мелодійну нашу українську.


12.04.2014 21:15 Олександр

Ох які виховані люди зібрались. Я навіть слова для вас правильного не підберу. Мабуть самі ж там стояли, а зараз оправдуєтесь. Гроші взяли та сидіть собі тихо. А якщо не сидиться, то збирайте речі і на схід. Там якраз таких, як ви, з шилом в одному місці і треба. А в нашому краї такого безладу не треба! Молодці міліціонери! Гнати такий треба. І затримувати, хай попрацюються на благо місту, якщо енергію ніде діти!


12.04.2014 18:36 Рахівський

Сука ти брехлива....людей було дуже багато всюди і в Квасах і по Миру коло стадіона.та коло   супермаркета....А ти краще сурмачу-злодію м...т зроби може тоді гроші відпрацюєш.


12.04.2014 17:32 ага

ви би пан троцький вже якесь фото виставили ,скільки було людей, як   тікали.а то якось по крисячий виглядає ,тявкаєте брехню,скільки сурмач заплатив за всітвої статті,ЦУРЧАТ ПО ОСЕНІ РАХУЮТЬ ,


12.04.2014 17:08 Ого

ще й як тікали, ще не виділи лиш чули шо їде міліція то снялиси повії-камуфляжники з траси


12.04.2014 16:41 Петро

Тоцька! відкий свою справжню тварь, а не прикривайся і не пиши брехню всі в районі знають, що ніхто не тікав від міліції, не сприймай бажане за дійсне бо це називається самозадоволена брехня, написала сама собі і радій


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат