Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 11.04.2013 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні четвер, 11 квітня. Будьте в курсі найважливіших справ вже зранку. Нехай ароматна кава додає бадьорості й віри у власні можливості. Успіх там, де ви, просто не бійтеся помічати його присутність. Гарного дня й приємних вражень сьогодні!

Цитата дня:   Раніше я думав, що гірше за все - це померти в самотності. Це не так. Найгірше - померти в оточенні людей, з якими ти себе відчуваєш самотнім.   (Робін Вільямс)

11 квітня 2013 року по Закарпатській області: Хмарно з проясненнями, часом невеликий дощ, на високогір'ї мокрий сніг та сніг. Вночі та вранці місцями туман. Вітер південний 5-10 м/с. Температура повітря вдень 10-15° тепла, у горах місцями вдень 2-7° тепла.
По м. Ужгород: Хмарно з проясненнями, без істотних опадів. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура вдень 12-14° тепла.


За православним календарем 11 квітня ІМЕНИНИ відзначають Васса, Євстафій (Євстахій, Остап, Остах), Іван (Іоанн), Іона, Исаак (Исаакий), Кирило, Корнилий, Марко, Маркіян, Потап (Патапий) і Пилип.


Цей день в історії

1894 — Великобританія оголосила протекторат над Угандою
1899 — Іспанія передала Пуерто-Ріко Сполученим Штатам
1915 — на екрани США вийшов фільм за участю Чарлі Чапліна «Волоцюга», де вперше з'явився персонаж, що став «візиткою» Чапліна
1945 — радянською владою заарештовано митрополита Української греко-католицької церкви Йосифа Сліпого, єпископів Никиту Будку, Миколу Чарнецького, Григорія Хомишина та Івана Латишевського, а також ряд католицьких владик. Тривалий час після арешту доля митрополита була невідомою і лише в середині 1946 року оголосили що митрополит звинувачений у «ворожій діяльності проти УРСР, співпраці з німецькими окупантами» за що був засуджений на 8 років ув'язнення. Під тиском репресій греко-католицького духовенства було здійснено «самоліквідацію» УГКЦ.



Що сьогодні буде в Ужгороді та краї?

Театральна студія «Ввімкніть світло» (Ужгород, пл. Петефі, 14/6)
11 квітня — літературно-музична вистава «Дар».


Художній музей імені Бокшая
Виставка «Графічне мистецтво Закарпаття ХХ століття».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

«Доміон»
До 11 квітня — «Кохання по-дорослому». Поч. о 17.00,   20.50 та 23.00. «Сімейка Крудсів». Поч. о 12.00, 13.40, 15.20 та 19.10.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Персональна виставка Марії Яцьків (вишивка хрестиком).
Виставка графіки Інни Осадчої та Наталії Угрин.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Обласний будинок профспілок (вул. Руська, 3)
До 22 квітня — виставка природної макрофотографії «Краса паралельного світу».


Ужгород, вул. Кошицька, 28
Ювілейна ретроспективна виставка заслуженого художника України Івана Ілька.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.

Галерея «Ужгород»  
Персональна виставка Йожефа Рущака (живопис).
Галерея працює з 11.00. до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Тимчасова виставка «Містичне число 9 у житті та творчості Арпада Філепа» з нагоди 150-річчя від дня народження угорського поета, письменника, драматурга, музиканта.
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина.
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон VIII — початку XX ст.
Фотовиставка «Меморіальні та пам’ятні місця А. Волошина в Ужгороді та Закарпатській області».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.  

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки?

Овен. Чудовий день для тих, хто нарешті зважився і зробив крок на шляху до своєї мрії. Постарайтеся не приймати близько до серця слів інших людей. Будьте, як діти, і радійте дрібницям. Постарайтеся не посваритися з тими людьми, від кого ви дійсно залежите. Але разом з тим вам варто бути щирими.
Телець. Сьогодні вас перевірятиме саме життя. Люди будуть ставити незручні запитання, а тому вам варто бути максимально обережними в тому, що ви будете сьогодні озвучувати. Не варто давати серйозних обіцянок. Вам доведеться про них пошкодувати. Постарайтеся не перебільшувати свою роль у житті інших. Використовуйте зараз всі ресурси для того, щоб вирішити нагальні завдання.
Близнюки. Сьогодні вам варто згадати про тих, хто колись робив вам добро. Постарайтеся бути щирими у своїй подяці. Таким чином ви створюєте чудовий фундамент свого майбутнього. Вам зараз необхідна довіра інших. А тому вам варто брати до уваги ставлення до себе оточуючих. Постарайтеся не перебільшувати своїх заслуг.
Рак. Сьогодні вам варто більше часу приділити зустрічам і спілкуванню. Якщо ви не отримаєте з цього заняття істотної вигоди, у всякому разі, чудово проведете час. А тому не думайте про дрібниці - приймайте запрошення. Сьогодні вам варто бути максимально відкритими для людей і подій.
Лев Сьогодні вам варто довіряти своїй інтуїції. Постарайтеся не перебільшувати ролі інших людей у вашій долі. Насправді - це ви приймали всі ті рішення, які були в минулому. Навіть якщо ви були під впливом - рішення приймали ви. Все інше - відмовки. А тому подумайте про те, що прийшов час взяти своє життя у свої руки, а не пускати на самоплив. Час пролетить непомітно.
Діва. Сьогодні вам варто приділити більше часу тим, хто ще не досяг професіоналізму, але, тим не менш, має непогані задатки. Постарайтеся не перешкоджати їхньому розвитку. Звичайно, з одного боку, ви ростите собі конкурентів, а з іншого - адже так цікавіше! А тому нічого не бійтеся.
Терези Сьогодні вам варто більше часу приділити своїм близьким, а також тим, хто вас любить. Постарайтеся не приймати близько до серця все, що вам говорять. Пам'ятайте, що не всі і не завжди можуть бути об'єктивними. Постарайтеся приділити більше часу спільній справі і її обговоренню.
Скорпіон Сьогодні вам варто присвятити день рішенню ряду організаційних завдань. А тому не баріться. Паперова тяганина, яка на вас чекає, забере чимало часу. Тому не витрачайте його даремно. Підключіть до вирішення своїх завдань колег і друзів. Так ви швидше досягнете поставленої мети.
Стрілець. Чудовий день для тих, хто любить бути в центрі уваги. Так, це ваш день! А тому не соромтеся - блищіть! Не бійтеся здатися занадто зарозумілими. Таких, як ви, мало, і вони необхідні світу для того, щоб бачити це життя в усіх його барвах. Саме так, як часом бачите її ви.відповідальність. Просто говоріть про задачу з точки зору її вирішення, а не з точки зору її наслідків.
Козеріг Сьогодні вам варто більше часу приділити спілкуванню з близькими і коханими. Постарайтеся бути впевненішими в собі і в своїх діях. Якщо вас не приймають - не варто нав'язуватися. По-перше, це ні до чого, окрім вашого приниження, не приведе. А по-друге - все і всі, хто дійсно вас люблять, залишаться з вами. Так іноді трапляється, що нікому нічого доводити не потрібно.
Водолій. Вам не варто боротися за те, чого за замовчуванням немає. Або було, але вже втратило свою актуальність. Якщо хочеться - посумуєте. Але пам'ятайте, що це абсолютно марне заняття у всіх сенсах. Тому, коли відчуєте, що можете впоратися з емоцією - перемикайтеся на творення. Сьогодні ви ясно побачите, хто є хто..
Риби Сьогодні вам не варто їсти жирного і солодкого. Краще трохи збавити темпи із вживанням вуглеводів. Якщо ви планували сісти на дієту, то краще потерпіть ще два тижні. У цілому орієнтуйтеся на своє самопочуття. У будь-якому випадку, якщо ваше здоров'я залишає бажати кращого - вирушайте до лікаря. Ряд досліджень вам не завадить.



А зараз — усміхніться :)


Як добре було в дитинстві: ні любові тобі не треба, ні самостверджуватися, ні грошей. Сиди legj. в піску і квіти нюхай ...)))


Приходить мені смс: "Я після вчорашнього не можу тебе забути ..."
Капець! А я згадати!


"Життя - це рух,"- сказав мій дах і поїхав.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат