Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 10.04.2013 07:00 ПОДІЇ

На календарі середа, 10 квітня. Не переймайтеся через дрібниці, коли потрібно зробити набагато важливіші речі. Нехай ранок буде гармонійним, а успіх впевненим. Смачної кави і бажаних співрозмовників до неї. Нехай екватор тижня заряджає лише позитивними емоціями!

Цитата дня:   Шлях у тисячу миль починається з першого кроку.     (Лао Цзи)

10 квітня 2013 року в Ужгороді вдень 9° тепла. Хмарна погода буде триматися до самого вечора. Дрібний дощ йтиме весь час. Удень він посилиться, а до вечора послабшає.
Народний прогноз погоди
: У цей день Церква вшановує пам'ять святого преподобного мученика Євстратія Печерського і преподобного Іларіона Нового. У минулі часи у цей день, якщо закінчувались заморозки, виганяли худобу на пасовисько. В залежності від температури повітря з цього дня вилітають джмелі і комарі. Наші пращури продовжували спостерігати за птахами і складати по ним прогноз погоди: якщо птахи вили гнізда на сонячній стороні, очікувалось холодне літо, якщо на тіньовій стороні, то літо мало бути теплим.


За православним календарем 10 квітня ІМЕНИНИ відзначають Авив, Боян, Василь, Варахисий, Евстрат (Евстратий), Енравот, Занифа (Занифан), Іван (Іоанн), Іларіон (Илларион), Ілля (Илия), Іона, Лазар, Мар (Марин), Маруф (Маруфан), Нарса (Нарсин), Микола, Сава, Сивеиф (Сивефин), Спиридон і Степан (Стефан).


Цей день в історії

1633 — у Лондоні з'явилися у продажу фрукти, яких тут раніше не бачили, — банани.
1833 — вперше розпочали виробництво сірників. Вони були токсичними — до складу головки входив білий фосфор.
1864 — у Львові розпочав діяльність перший український професійний театр при товаристві «Руська бесіда».
1912 — британський лайнер «Титанік» вирушив у своє перше й останнє плавання.



Що сьогодні буде в Ужгороді та краї?

Фантом
10 квітня – концерт Жадан і "Ойра та Андрій Кириченко" з альбом "Форелі» .
Поч. о 20.00.

Художній музей імені Бокшая
Виставка «Графічне мистецтво Закарпаття ХХ століття».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

«Доміон»
До 11 квітня — «Кохання по-дорослому». Поч. о 17.00,   20.50 та 23.00. «Сімейка Крудсів». Поч. о 12.00, 13.40, 15.20 та 19.10.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Персональна виставка Марії Яцьків (вишивка хрестиком).
Виставка графіки Інни Осадчої та Наталії Угрин.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Обласний будинок профспілок (вул. Руська, 3)
До 22 квітня — виставка природної макрофотографії «Краса паралельного світу».


Ужгород, вул. Кошицька, 28
Ювілейна ретроспективна виставка заслуженого художника України Івана Ілька.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.

Галерея «Ужгород»  
Персональна виставка Йожефа Рущака (живопис).
Галерея працює з 11.00. до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Тимчасова виставка «Містичне число 9 у житті та творчості Арпада Філепа» з нагоди 150-річчя від дня народження угорського поета, письменника, драматурга, музиканта.
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина.
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон VIII — початку XX ст.
Фотовиставка «Меморіальні та пам’ятні місця А. Волошина в Ужгороді та Закарпатській області».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.  

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки?

Овен. Сьогодні вам варто більше часу приділити спілкуванню з іншими людьми. Постарайтеся бути уважними по відношенню до тих, хто вас любить і хто про вас піклується. Не треба сприймати близьких людей, як звичайне явище у вашому житті. Вони так само, як і будь-яка людина, потребують уваги і любові рідних. А тому не варто соромитися говорити приємні слова. У майбутньому вам знадобиться підтримка коханих людей, тих, на кого ви завжди можете покластися.
Телець. Сьогодні вам варто більше часу приділити спілкуванню з людьми, які вас дратують. Проте вам необхідно з гідністю пройти це випробування. Цілком імовірно, що до когось із них ви ставитеся упереджено. Постарайтеся бути об'єктивними і дотримуватися норм поведінки під час переговорів. Ваша неупередженість збентежить будь-кого, чиї наміри насправді не пов'язані з обговорюваною справою або питанням.
Близнюки. Сьогодні вам варто бути обережними з вогнем, окропом і всім гарячим. Постарайтеся уважно поставитися до тієї інформації, яку отримуєте. Не варто заводитися з півоберту лише тому, що вам сказали фразу, яка вам не сподобалася. Стримуйте свої емоції. Пам'ятайте, що ви завжди можете піти в спортзал або просто влаштувати собі розслаблюючий вечір, коли зможете відновити внутрішній баланс. Рак. Вам варто якомога більше часу приділити вирішенню питань, пов'язаних із фінансами. Підведіть підсумки, складіть бюджет, перерахуйте зрештою наявні ресурси. Постарайтеся в проблемі побачити можливість власного розвитку. Більше оптимізму - і у вас все вийде.
Лев Цей день дивує своєю багатогранністю і цілим калейдоскопом події. А тому вам варто бути напоготові, щоб не упустити слушної можливості. Постарайтеся сконцентруватися на бажаній меті, побачите, як саме життя вас підштовхує до її реалізації. У вас вистачить сил впоратися з усіма завданнями цього дня.
Діва. Сьогодні вам варто придивитися до тих людей, які вас оточують. Постарайтеся подивитися на них з боку і зрозуміти, що ви випускаєте з виду. Незабаром прийде час, коли ви можете постраждати через когось із них. А тому не втрачайте час - гарненько придивіться до свого оточення і будьте надалі обережні.
Терези Сьогодні вам варто більше часу приділити спілкуванню з тими, хто вміє бути відвертим. Вам зараз необхідна людина, яка бачить вашу ситуацію з боку і не боїться вас образити або змусити переживати. Швидше за все - це незацікавлена особа. Та інформація, яку ви можете отримати від цієї людини, багато коштує. А тому не шкодуйте сил, часу і грошей, щоб скористатися моментом і вислухати думку іншого.
Скорпіон Сьогодні вам варто бути вкрай обережними зі словами і справами. Постарайтеся не приймати близько до серця усього сказаного іншими людьми. Пам'ятайте, що основне - це ваша мета. А думки інших людей - це всього лише чиясь позиція. Постарайтеся не витрачати час даремно. Вам варто впритул зайнятися організаційними питаннями.
Стрілець. Сьогодні вам варто більше часу приділити спілкуванню з іншими людьми. Вам не варто ховатися за спиною колег, друзів, батьків або просто - ховатися. Займіть лідируючу позицію. Саме це стане для вас ключем до вирішення низки важливих завдань та існуючих проблем. Не варто знімати з себе відповідальність. Просто говоріть про задачу з точки зору її вирішення, а не з точки зору її наслідків.
Козеріг Вам варто більше часу приділити спілкуванню з тими, хто вас любить і хто в вас вірить. Залиште минуле. Не варто жити в тому часі, який давно минув. Пам'ятайте, що упущені можливості - це роки даремно прожитого часу. А тому будьте уважні до себе, своїх бажань, цілей. Постарайтеся за деревами побачити ліс. Будьте собою.
Водолій. Сьогодні ви будете приємно здивовані. У вашому житті з'явиться людина, яка відчуває до вас теплі почуття. Не відкидайте його залицяння. Постарайтеся не надавати значення дрібницям. Вам варто більше часу приділити спілкуванню з тими, хто цінує дружбу.
Риби Сьогодні вам варто звернути увагу на тих, хто воліє жити за натхненням. З боку ці люди здаються дорослими дітьми. Однак це не завжди так. Поспостерігавши за ними, ви зрозумієте, що насправді в цьому світі працює цілий ряд фізичних і енергетичних законів, про які мало хто здогадується. А тому іноді потрібно просто вірити собі і своєму серцю.



А зараз — усміхніться :)


Сільська дискотека. Хлопець підходть до дівчини:
- Танцюеш ?
- Ні!
- Чудово, пішли трактор поможеш попхати


В Україні було проведено опитування: Чи користуєтеся ви інтернетом?
Виявилося, що 100% українців користуються інтернетом.
Опитування було проведено в інтернеті.


У гостях добре, а вдома можна в трусах ходити.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат