Гандбол. Команда СДЮШОР «Карпати» стала другою на Всеукраїнських змаганнях

09.04.2013 16:55 СПОРТ

 

29 березня—2 квітня в Ужгороді відбулися Всеукраїнські дитячо-юнацькі змагання з гандболу серед дівчат 1996—1997 р. н. До фінального етапу вийшли команди Закарпатської, Львівської, Київської, Тернопільської, Херсонської областей та міста Київ.

Нашу обласну СДЮШОР з гандболу представляли вихованки тренера Д. Беке, які навчаються у спеціалізованих спортивних класах ужгородської школи-інтернату з поглибленим вивченням окремих предметів (директор О. Іщенко).

В перший день змагань закарпатським дівчаткам довелося грати з дуже давніми суперниками з міста Херсон. Гра закінчилась з рахунком 31:20 на користь нашої команди. На майданчику хорошу гру продемонструвала О. Шемет (10 голів), Д. Руснак (8), Ю. Щербей (6).

Напруженою вийшла і друга гра змагань з командою дівчат з м. Києва, але команда СДЮШОР «Карпати» отримала перемогу — 28:25. Третього ігрового дня наша команда зустрілася з вихованками Київської області (м. Бровари) і також виграла — 31:22. Четвертий ігровий день для нашої команди видався складним, у дівчат вже відчувалася маленька втома. Цього дня нам довелося грати з командою Тернопільської області. Результат був на користь нашої команди. Дівчата приклали усі зусилля і обіграли суперників — 27:25. Останній день вихованки Д. Беке зіграли з лідерами змагань, з дівчатами з Львівської області. Перемогли львів’янки — 34:27.

Тож набравши після фінального туру 36 очок львівські дівчата посіли 1 місце. На другому місті гандболістки із Закарпатської області — 25 очок, а третю сходинку займає команда з Київської області, на їх рахунку 20 очок.

Відмінну гру з команди СДЮШОР «Карпати» продемонструвала — (О. Шемет, Д. Руснак, Т. Риган). Кращим гравцем змагань стала — Т. Кильч.

На параді закриття Всеукраїнських змагань були вручені кращим гравцям призи, переможцям кубки та медалі. Нагородження проводив заступник голови Закарпатської обласної адміністрації – Іван Качур та начальник ФВС МОНУ – Іван Риляк.

ТЕГИ : гандбол

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат