Кілька закарпатських річок вийшли з берегів

admin 02.04.2013 10:30 СОЦІО

1 квітня року зв’язку з просуванням паводкової хвилі в низинні частини області відбувається поступовий ріст рівнів річок в нижній течії річок Латориця, Стара, Боржава, Тиса з початковим виходом води на заплави:


- в річках Латориця та Боржава відбувся переливи заплавних автодоріг між селами Тисянка та Геївці Ужгородського району по довжині 10-15 м шаром до 10 см, та   автодороги Шаланки-Виноградів Виноградівський район по довжині 50 м шаром 10 см.
- відбувся вихід паводкових вод р.Боржави на заплаву в понижених місцях в районі сіл Вільхівка, Заріччя, Кам'янське Іршавського району.
- внаслідок підняття рівня води в   каналі Старий Ботар в с. Юлівці та с. Холмовець   Виноградівського району   відбувся перелив води через автодорогу Чорнотисів - Холмовець по довжині 30 м. Підтоплено 90 га сільгоспугідь Чорнотисівської та Юлівецької сільських рад.
- в районі с. Завадка Виноградівського району відбувся перелив води через дамбу з підтопленням сільгоспугідь (близько 5-6 га.) в с.В.Ком’яти.
Від ТУ МНС України у Закарпатській області залучалося 50 чоловік особового складу та 5 одиниць техніки для проведення   укріплення дамб   - укладено близько 2200 мішків із сипучими матеріалами.
Станом на 7.00 2 квітня загрози підтоплення житлових будинків не має, потреби у відселені жителів даних дворогосподарств не має. Рух автотранспорту по автошляхах не припинявся.

admin

ТЕГИ : паводокТисаЗакарпаттяДСНСБоржава

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат