Пожежна хроніка за добу у Закарпатській області

admin 28.03.2013 10:20 СОЦІО

Що горіло у Закарпатті, які причини й наслідки, чи є жертви — читайте хроніку.

27 березня о 10.00 сталася пожежа в надвірній споруді за адресою: Мукачівський район, с. Н.Давидково, вул. К.Маркса. Пожежею знищено крівлю на площі 50 м² та 3 т сіна. Прямі збитки   та причина пожежі встановлюються.

27березня о 12.45 сталася пожежа в житловому будинку за адресою: Ужгородський район, с. Кінчеш, вул. Шевченка. На місці пожежі виявлено тіло загиблого домовласника. Пожежею пошкоджено підлогу на площі 2 м², газовий конвектор та речі домашнього вжитку. Орієнтовний прямий збиток – 4000 грн. Ймовірна причина пожежі – порушення ППБ при експлуатації побутових газових приладів.

27 березняо 15.35 сталася пожежа в надвірній споруді за адресою: Тячівський район, с. Тересва, вул. Гагаріна. Пожежею пошкоджено перекриття споруди та речі домашнього вжитку. Прямі збитки   та причина пожежі встановлюються.

27 березня о   16.38 сталася пожежа в автомобілі УАЗ-469, власник за адресою: Тячівський район,             смт. Дубове, вул. К.Маркса. Пожежею пошкоджено відсік двигуна та салон автомобіля. Причина пожежі та збитки встановлюються.  

27 березня о 17.30 сталася пожежа в житловому будинку за адресою: Тячівський район, с. Лопухово,           вул. Зарічна, 17 «а». Пожежею знищено електролічильник та пошкоджено дерев’яну стіну на площі 2 м². Прямий збиток та причина пожежі – встановлюються.

27 березня о 21.35 сталася пожежа в житловому будинку за адресою: Тячівський район, с. В.Уголька,         вул. Центральна. Пожежею пошкоджено перекриття та речі домашнього вжитку. Прямі збитки   та причина пожежі встановлюються.

admin

ТЕГИ : пожежаЗакарпаттяДСНС

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат