Нацбанк оголосив конкурс малюнку для закарпатських дітей (АНКЕТА)

Rionews 26.03.2013 17:44 СОЦІО

Управління Національного банку України в Закарпатській області повідомляє, що з метою проведення культурно-просвітницької роботи та підвищення рівня знань дітей про Національний банк України, виявлення їх творчих здібностей Національний банк України з 19.03.2013 до 15.05.2013 буде проводити ІІ Всеукраїнський конкурс дитячих малюнків на тему “Національний банк майбутнього”.

Перший тур Конкурсу буде проводитися в Управлінні Національного банку. Всі діти віком від 9 до 15 років, які бажають взяти участь у Конкурсі, мають надіслати свої малюнки разом із анкетою в період з 19 березня до 22 квітня 2013 року до Управління Національного банку України (88000, м. Ужгород, пл. Пушкіна, 1).
Комісія Управління Національного банку України визначить та оголосить переможців у першому турі, які будуть нагороджені 25 квітня 2013 року керівництвом Управління Національного банку України та допущені до участі у другому турі Конкурсу.
Під час другого туру Конкурсу, що проходитиме в Національному банку України (м. Київ, вул. Інститутська, 9), серед робіт-переможців зі всієї України вповноважена комісія Національного банку України визначить трьох переможців Конкурсу (відповідно І, ІІ та ІІІ місця).
Оголошення та нагородження переможців Конкурсу здійснюватиметься в центральній будівлі Національного банку України (м. Київ, вул. Інститутська, 9) під час проведення заходів із нагоди святкування Дня банківських працівників.
Роботи переможців і найкращі роботи учасників Конкурсу експонуватимуться на виставці, яка проходитиме в центральній будівлі Національного банку України, та пересувній виставці. Роботи учасників Конкурсу ввійдуть до альбому та календарів на 2014 рік.
Вимоги до конкурсних робіт:
— участь у Конкурсі можуть брати лише індивідуальні дитячі роботи;
— стиль і форма малюнка обираються автором на власний розсуд відповідно до загальної теми Конкурсу;
— подані на Конкурс роботи можуть бути виконані в довільній графічній чи живописній техніці на аркушах паперу формату А3;
— на звороті малюнка обов’язково зазначаються прізвище, ім’я, поштова адреса, клас та назва навчального або дошкільного закладу, контактні телефони батьків або опікунів.
Кожен учасник Конкурсу разом із роботою подає своє кольорове фото та резюме (електронний варіант). Подані роботи не рецензуються та не повертаються.
Наданням роботи на Конкурс автор, його батько, мати або опікун підтверджують повну згоду на публікацію твору (конкурсної роботи) без будь-яких претензій щодо авторського права надалі.
Детальну інформацію щодо проведення конкурсу можна отримати телефонами: (0312) 61-93-16, 61-93-34.
Запрошуємо всіх бажаючих взяти участь у конкурсі.
Дитячі малюнки разом із анкетою мають бути надіслані Управлінню до 22.04.2013 на поштову адресу 88000, м.Ужгород пл. Пушкіна, 1 з обов’язковим зазначенням на конверті напису “На конкурс дитячого малюнка”.

Анкету роздрукуйте.


Анкета
учасника ІІ Всеукраїнського конкурсу дитячих малюнків на тему “Національний банк майбутнього”
(прізвище, ім’я, по батькові)

Вік ______ років.

Назва навчального закладу


Домашня адреса
Прізвище, ім’я, по батькові батька/матері/опікуна


Найменування організації, в якій працює батько/мати/опікун, та посада (заповнюється за бажанням)

Контактні телефони:

На конкурс подано малюнок (назва та короткий опис)
Авторство малюнка підтверджую
(особистий підпис учасника)

Підтверджуємо повну згоду на публікацію твору (конкурсної роботи) без будь-яких претензій щодо авторського права надалі

Батько ______________ (прізвище, ім’я, по-батькові)
(підпис)

Мати __________ (прізвище, ім’я, по батькові)
(підпис)

Опікун ______________ (прізвище, ім’я, по батькові)
(підпис)

Особистий підпис учасника_____________

Дата

Rionews

ТЕГИ : Нацбанкконкурс дитячого малюнкуЗакарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат