Віктор Балога:   «Пробачте мені...»

22.03.2013 16:36 ПОЛІТИКА

«Пробачте мені, близькі, друзі, всі, кому завдав неприємностей. Пробачте за неправильні рішення» — написав на своїй сторінці у Facebook нардеп із Завидова Вітя Балога.


17 березня була Прощена неділя. Традиційно цього дня прийнято просити прощення в Господа і всіх людей, які оточують людину. Балога попросив пробачення доволі коротко. Міг би багато що конкретизувати, коли просить прощення. Скількох людей він кинув заради просування по кар’єрній драбині та збагачення. А скількох намагався знищити або просто насолити. Яку війну він розгорнув свого часу проти Ужгорода та міського голови Сергія Ратушняка. Сайт Clipnews.info просто нагадав Балозі-кидалі, як мало би звучати його пробачення, якби він «узяв телефонну трубку і зателефонував Сергієві Ратушняку».

— Вибачай Сергію, багато я тобі крові випив. І з аквапарком гидко вийшло. Добру справу ти придумав, знайшов такого спонсора для економіки міста, а я дав команду забалакати, забрехати. Але зрозумій, Серього, не міг я тобі дати такий козир у руку, як аквапарк, бо тоді ужгородці ніколи би не вибрали Вітю Погорєлова. І з приватизацією квартири на мого губернатора Гаваші вийшло безсоромно. І те, що вулицю Фединця три роки розблокувати не давав можливості від торгових будок. Мене і самого ці базарники напружували, але ти ж розумієш.... Пробач, Сергію, і за спробу референдум проти тебе збирати, я не знав, що ці ідіоти гроші проп’ють і ліві підписи поставлять. І за те, що ментів нацьковував на тебе і на всіх співробітників мерії. Пробач за цей «Беркут» у тебе в кабінеті, пробач за обшуки і наркоту підкинуту. За ці кримінальні справи, з яких жодна не підтвердилася — пробач. Менти вислужувалися, я їх рухав, допомагав, а в підсумку так незручно вийшло перед тобою. Вибач, Серього, за це моє бажання посадити тебе. Чорт поплутав. І за те, що блокував контракти по газу для шкіл і дитячих садків у грудневі морози — прошу тебе, прости. Вибачай, що «нагинати» тебе через ужгородців пробував, це мені так радили. Не по совісті це, я розумію, не по-Божому людей морозом морити.   Пробач за ці пікети проплачені, за ці замовні сюжети і за море брехні та бруду, яке вилили на тебе за мої гроші. І ще, Сергію, пробач мені за Погорєлова. Всім ужгородцям передай — моя робота, я страшно жалкую та вибачаюся перед людом за це. Хай пробачать мені, якщо зможуть»...

Дарма очікувати такого пробачення. Балога слабак…

ТЕГИ : віктор балога

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат