Закарпатська рада має п’ять нових депутатів

admin 21.03.2013 11:32 ПОЛІТИКА

Щойно на 13-й сесії Закарпатської обласної ради склали присягу та отримали посвідчення п'ять новообраних депутатів.

Це — Юрій Садварі, Артур Івашко, Олександр Антал (Партія регіонів) та Андрій та Оксана Балоги (Єдиний центр).

Під час сесії депутатам Закарпатської облради запропонували голосувати поіменно. Цю пропозицію вніс керівник апарату облради Михайло Попович. Пропозиція ставилася на голосування тричі: під час третьої спроби за поіменне голосування виступили 45 депутатів.

Згодом депутат від КМКС Василь Брензович оголосив заяву від угорських партій, які засуджують напад на угорських туристів. Облрада осудила дії нападників та підтримала звернення до СБУ стосовно розслідування цієї справи.

Під час сесії депутати радились, чи вносити на розгляд проект рішення про схему зміни і розширення меж населених пунктів. Ця схема,як повідомив головний архітектор області Микола Пігуляк, має бути затверджена до 1 травня, однак звіт про її розробку заплановано на 16 квітня.

Без такої схеми неможливе планування зміни меж населених пунтків, а населення не має можливостей придбати земельні ділянки.

Зрештою, голова облради оголосив, що відповідне питання розглянуть на позачерговій сесії облради 11 квітня. Як стало відомо, це засідання буде закритим.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат