У Перечині міські депутати звільнили секретаря ради

admin 20.03.2013 09:31 ПОЛІТИКА

За ініціативою депутатів 19 березня було скликано і проведено сесію, на якій достроково припинено повноваження секретаря міської ради Юрія Мадяра.

За повідомленням окремих ЗМІ, відсутність секретаря на сесіях, це не єдина причина його звільнення. Юрій Мадяр, як зазначають видання, за своїми обов’язками повинен був оприлюднювати усі прийняті рішення на офіційному сайті міськради та міській газеті, але він цього не робив. Також він повинен був доводити рішення до населення та депутатів, але й цього не було. Ці, та багато інших недоліків у роботі секретаря Перечинської міської ради і стали підставою для відправлення його у відставку.

На сесії міськради депутати звернулися до голови Закарпатської ОДА з проханням допомогти їм зупинити руйнування єдиного в районі стадіону, звернулися і до прокурора Перечинського району з вимогою перевірити у Перечинській міській раді стан справ із зверненнями громадян, бо не те що громадянам, а і самим депутатам жодної інформації посадові особи міськради не надають.

panorama-mukachevo.com

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат