Олександр Ледида: Будь-які міжнаціональні конфлікти в області – неприпустимі

admin 19.03.2013 14:07 ПОЛІТИКА

Коментар голови ОДА щодо нападу на угорських туристів, вчиненого 16 березня.

  – Будь-яке насилля не має виправдання, а тим більше, якщо воно скоєне через політичні амбіції і направлене проти представників нацменшин, та ще й дітей, – прокоментував нещодавній інцидент з нападом на угорців в Ужгороді голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида. – Закарпаття – толерантний край, тут люди різних національностей віками живуть у мирі та злагоді. Маю надію, таких інцидентів, який стався в Ужгороді, більше не буде.
  Також очільник області наголосив, що розділяє обурення угорської спільноти вищезгаданим випадком, та попросив прокуратуру взяти справу на контроль, забезпечити неупереджене розслідування та покарати винних.
Довідково: 16 березня 2013 року в Ужгороді невідомі напали на угорських туристів. Нападники ображали угорців та зривали з їхнього одягу кокарди – символ національного свята. Серйозності інциденту надає й те, що серед потерпілих були діти.   Генеральне консульство  Угорщини в Ужгороді повідомило керівництво області  та міста про випадок і звернулося з проханням провести перевірку  у справі нападу на угорських туристів.  
Прес-центр ОДА

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат