Пожежна хроніка за добу

admin 19.03.2013 10:55 СОЦІО

Що горіло за добу у Закарпатті, які причини й наслідки, чи є жертви — читайте хроніку.


18 березня о 5.55 сталася пожежа в дачному будинку, власник встановлюється, за адресою: м.Виноградів, вул. Коцюбинського. Пожежею знищено перекриття, покриття та частину домашнього майна. Причина пожежі та збитки встановлюються.  

18 березня о 6 .03 сталася пожежа в автомобілі «Форд Скорпіон», д.н.з. 132-92 РЕ, власник встановлюється, за адресою: м. Ужгород, вул. Легоцького. Пожежею знищено відсік двигуна та салон автомобіля. Причина пожежі та збитки встановлюються.  

18 березня о 9.30 сталася пожежа в надвірній споруді за адресою: Воловецький район, с. Розтока. Пожежею знищено покриття, перекриття та 1,2 т сіна. Прямі збитки – 2500 грн. Причина пожежі - встановлюється.

18 березня о 15.00 сталася пожежа на балконі житлової квартири за адресою: м. Мукачево, вул. Берегівська. Пожежею пошкоджено частину домашнього майна. Причина пожежі та збитки встановлюються.

18 березня о 20.40 сталася пожежа в приміщенні лазні за адресою: В.Березнянський район, с. Ставне. Пожежею пошкоджено дерев’яну стіну. Причина пожежі та збитки встановлюються.

admin

ТЕГИ : пожежаЗакарпаттяДСНС

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат