Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews, фото Е. Гурницької 14.03.2013 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні четвер, 14 березня. Наповнюйте філіжанку улюбленою кавою, а ранок - приємними емоціями. Нехай ніщо не псує вашого настрою і не забирає корисного часу для здійснення задумів. Пам’ятайте про сумлінне виконання обов’язків -   і успіх обов’язково знайде шлях до вас. Гарного дня й приємного прокидання!

Цитата дня: Чемпіонами стають не в тренажерних залах. Чемпіона народжує те, що у людини всередині — мета, бажання, мрії.   (Мухаммед Алі)

14 березня в Ужгороді +1 тепла. Протягом усього дня в Ужгороді буде триматися хмарна погода. Сильний сніг, який вдень прийде на зміну дощю, продовжуватиме йти до пізнього вечора.
Народний прогноз погоди
: 14 березня вшановується пам'ять первомучениці Євдокії. У давнину по Євдокії судили про літо і майбутній врожай: "Яка Євдокія, таке і літо"; "Звідки вітер на Євдокію, звідти і все літо". "Якщо граки прилетіли до Євдокії - літо буде мокре, а сніг зійде рано". Якщо 14 березня йде сніг з дощем і дме теплий вітер, значить літо буде мокре; а мороз і вітер з півночі - до літа холодного.


За православним календарем 14 березня ІМЕНИНИ відзначають Агапій, Олександр, Ганна, Антон (Антоній), Антонина, Василь, Веніамін, Дар'я (Дарія), Домнина, Донат, Євдокія, Іван (Іоанн), Маркел (Маркелл), Мартирий, Михайло, Надія, Нестір ( НеСтер), Несториан, Ничипір, Ольга, Петро, Сильвестр, Сопрон (Софроний), Тривимий і Харисий.


Сьогодні також:
• День пі
• День конституції Андорри.
• День юридичної служби Міністерства оборони України.
• День преподобної мучениці Євдокії (Явдохи)
• Міжнародний день дій проти гребель (День дій на захист рік, води й життя)
• Білий день (Японія)


Цей день в історії

1489 — Королева Кіпру Катерина Корнаро була змушена продати своє королівство Венеції
1492 — Кастильська королева Ізабела наказала вислати 150 тис. євреїв з Іспанії, якщо вони не приймуть католицтво
1917 — У Києві розпочався З'їзд кооператорів Київщини (тривав 2 дні). Резолюцією з'їзду було проголошено курс на автономію України та організацію у селах сільських комітетів для забезпечення реалізації політики УЦР на місцях


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї?

Обласна наукова універсальна бібліотека
14 березня — презентація документального фільму «Срібна земля. Хроніки Карпатської України 1919-1939 р.р.». Поч. о 17.00.

«Доміон»
До 14 березня — «Життя Пi». Поч. о 12.00 та 21.40. «Міцний горішок. Гарний день, аби померти». Поч. о 14.10, 16.00, 18.00 та 19.50.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.

Галерея «Ужгород»  
Виставка «Портрет і ми».
Галерея працює з 11.00. до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Художній музей імені Бокшая
Виставка «Європейські подорожі» Галини та Анатолія Кравченків, членів Одеської організації Спілки художників України.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Постійно діючі експозиції та виставки.
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Виставка «Діалоги» Любовнянського музею-замку у Старій Любовні.
Постійно діючі експозиції та виставки:
Експозиція з історії міста над Ужем та Ужгородського замку.
Експозиція духовної культури.
Виставка унікальних народних музичних інструментів.
Експозиції флори та фауни Закарпаття.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки?

Овен. Сьогодні варто більше часу приділити господарським справам і питанням, пов'язаним зі звітністю. Перевірте, чи всі документи в порядку. Постарайтеся не переборщити в процесі дискусій суперечок. Сьогодні ви можете вибухнути в будь-який момент. Саме тому постарайтеся себе стримувати і контролювати в найбільш гострих ситуаціях.
Телець. Чудовий день для зустрічей і спілкування. Постарайтеся якомога більше дізнатися про справи інших людей. Незабаром вам ця інформація стане в нагоді. День, коли варто стояти на сторожі Феміди. Тому будьте щирі з іншими людьми. Постарайтеся не витрачати даремно час - план дій приведе вас до мети набагато швидше.
Близнюки. Цей день наповнений атмосферою сарказму. Тому не варто його заперечувати. Просто грайте за правилами тих, від кого залежите. Звичайно, жити чужим розумом - це не діло. Але саме сьогодні така поведінка вас убереже від купи неприємностей. Зрештою, акторські здібності теж час від часу потрібно розвивати.
Рак. День чудовий в усіх відношеннях. Не варто брати на себе занадто велику відповідальність. Постарайтеся приділити більше часу стосункам із оточуючими. Добрі традиції в колективі позитивно впливають на роботу в цілому. Саме тому не створюйте зайвих рухів. Якщо ви почуваєтеся стривожено - краще кудись вирушити у справах, залишивши стіни рідного офісу.
Лев День, коли не варто занадто активно виставляти напоказ свої почуття. Постарайтеся не перебільшувати можливих наслідків тієї чи іншої події. Все набагато простіше. Якщо вам вдасться поговорити по душах із людьми, які відповідають за ряд важливих процесів - ви все зрозумієте. Насправді нічого страшного не відбувається.
Діва. Чудовий день для спілкування з іншими людьми. Постарайтеся не перебільшувати свою роль у житті особистостей, які вас оточують. Цей день краще за все використовувати для вирішення конкретних і наболілих проблем. Використовуйте весь свій делікатний розум для того, щоб не упустити важливої деталі.
Терези Приділіть більше часу спілкуванню з іншими людьми. Цей день може принести чимало клопоту. Тому вам варто поставитися до нього з усією серйозністю. Постарайтеся не приймати близько до серця те, що відбуватиметься навколо. Пам'ятайте, що ви не можете відповідати за всіх і все навколо.
Скорпіон День, коли варто проявити наполегливість і може навіть жорсткість. Якщо ви цього не зробите - можете потрапити під статтю серйозних розтрат. Не переймайтеся через дрібниці. Сконцентруйтеся на важливих етапах роботи. У спілкуванні з людьми робіть акцент на конкретику.
Стрілець. Цей день дивує своєю експресією. Постарайтеся взяти себе в руки і зосередитися на чомусь одному, але важливому. Чудовий день для людей із творчим ухилом. Сьогодні, як ніколи, ви фонтануватимете новими ідеями. Не забудьте найяскравіші з них записати. У майбутньому вони можуть вам стати в нагоді.
Козеріг Сьогодні вам варто проявити лояльність по відношенню до тих, хто молодий і дурний. Будьте хитрішими - просто візьміть паузу. З часом все стане на свої місця. Що зробиш - навчання молодих іноді варто певних збитків. Важливо інше - ви повинні бути впевнені, що такий стан справ вас влаштовує і все, що зараз відбувається, вам потрібно. Якщо це так, то все чудово. Ідіть у вибраному вами напрямку.
Водолій. День яскравий і незвичайний. Постарайтеся більше часу приділити стосункам і зустрічам з іншими людьми. Не варто просиджувати півдня в соціальних мережах або на улюблених сайтах. Зараз вам потрібен новий ковток інформації. Але тільки живий - що відкривається в процесі спілкування з іншими людьми. День припускає високу частку відповідальності.
Риби Чудовий день для тих, хто в кожному дні шукає щось прекрасне. Постарайтеся більше часу приділити зустрічам і спілкуванню з дорогими для вас людьми. Вам не варто занадто багато часу витрачати на виправдання себе і своєї поведінки. Постарайтеся не перевтомлюватися і більше відпочивайте. Вечірня ванна з сіллю і ефірними маслами буде доречною.



А зараз — усміхніться :)

Сварка в родині. Дружина б'є чоловіка. Нещасний забився під ліжко. Дружина намагається дістати його шваброю:
- Вилазь!
- Hе вилізу.
- Вилазь!!
- Hе вилізу.
- Вилазь!!!
- Хто в будинку хазяїн?! Сказав не вилізу - значить не вилізу!!!


Жінка найрозумніша істота у Світі! Свій мозок напружує тільки у разі крайньої та екстреної необхідності, а от Мозок Чоловіка тримає під напругою цілодобово ...


1997 - Я люблю тебе до сліз
2012 - Я тебе бум-бум-бум

Rionews, фото Е. Гурницької

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат