Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews, фото Н. Каралкіної 11.03.2013 07:00 ПОДІЇ

На календарі понеділок, 11 березня. Нехай ваш ранок буде наповнений приємними спогадами про вихідні, і надихає на активний початок робочого тижня. Навіть у час найбільшого невстигання залишайте кілька хвилин для себе, адже що може бути важливішим за внутрішню гармонію. Ароматної кави й вільних думок, які неодмінно втілюються у корисні справи!

Цитата дня: Я безмежно вдячний Вам тільки за те, що Ви існуєте...   (А. І. Купрін "Гранатовий браслет")

11 березня в Ужгороді +11 тепла. Протягом усього дня погода буде похмурою. Нічний сильний дощ вранці послабшає, а до середини дня повинен зовсім скінчитися.
Народний прогноз погоди
: 11 березня відзначається день пам'яті святого Порфирія, єпископа Гизського. У минулі часи погоду у цей день визначали по вітру: якщо вітер подме з півдня чи з південного заходу, слід чекати швидкого потепління.


За православним календарем 11 березня ІМЕНИНИ відзначають Ганна, Асфея, Іван (Іоанн), Микола, Петро, Порфирій (Перфилий), Сергій (Сергий), Севастіан (Севастиан, Себастьян, Федір (Феодор) і Христодул.


Цей день в історії

1702 — вийшла у світ англійська газета «Дейлі Курант», перша щоденна газета у світі.
1878 — Французькій академії продемонстрували фонограф, але винахід був оголошений шарлатанством
1921 — уряд УСРР ухвалив постанову про викуп у населення культурних цінностей для передачі державним музеям
1938 — в ніч на 12 березня німецькі війська окупували Австрійську Республіку і було оголошено про «аншлюс» обох держав


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї?

«Доміон»
До 14 березня — «Життя Пi». Поч. о 12.00 та 21.40. «Міцний горішок. Гарний день, аби померти». Поч. о 14.10, 16.00, 18.00 та 19.50.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.

Галерея «Ужгород»  
Виставка «Портрет і ми».
Галерея працює з 11.00. до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Художній музей імені Бокшая
Виставка «Європейські подорожі» Галини та Анатолія Кравченків, членів Одеської організації Спілки художників України.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Постійно діючі експозиції та виставки.
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Виставка «Діалоги» Любовнянського музею-замку у Старій Любовні.
Постійно діючі експозиції та виставки:
Експозиція з історії міста над Ужем та Ужгородського замку.
Експозиція духовної культури.
Виставка унікальних народних музичних інструментів.
Експозиції флори та фауни Закарпаття.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки?

Овен. Обережно ставтеся до прояву емоцій і бажань. Сьогодні не варто витрачати надто багато грошей на задоволення. Якщо у вас з'явиться бажання когось навчити жити - запитаєте цю людину, чи не проти вона, якщо ви дасте їй одну важливу пораду. Для зміцнення тонусу організму варто відвідати фітнес клуб.
Телець. Близькі вимагають вашої уваги. Не відмовляйте їм у ніжності та теплоті. Будьте готові до того, що можуть виникнути побутові конфлікти через фінанси або неправильне використання засобів. Ви можете занадто багато витрачати на речі, без яких можна було б обійтися. Домашні улюбленці допоможуть вам впоратися зі стресом.
Близнюки. На жаль, переговори з партнерами можуть дещо затягнутися. А тому не варто занадто активно «рвати кігті». Почекайте з кардинальними рішеннями. Ви ще маєте час, щоб все спокійно ще раз обдумати. Поцікавтеся думкою інших людей. Вони направлять ваше мислення в потрібне русло.
Рак. Вам варто приділити більше часу вирішенню завдань, пов'язаних із родиною та дітьми. Можливо, ви вже раніше планували ремонт. Прикиньте, чи зможете ви здійснити свої плани, і що вам для цього треба. Рідні нададуть вам підтримку в потрібний момент. День сприятливий для прогулянок на свіжому повітрі.
Лев Сьогодні варто приділити належну увагу своєму здоров'ю. Ваш організм потребує більш серйозної уваги до себе. Можуть виникнути проблеми із серцевою діяльністю. А тому не варто надавати надто великого значення дрібницям. Пам'ятайте, що будь-яка задача завжди має рішення. Навіть, якщо це затягується на тривалий період часу.
Діва. У особистому житті на вас сьогодні чекає приємний сюрприз. Постарайтеся приділити належну увагу близькій людині. Не варто соромитися висловлювати своє ставлення до іншої людини хоча б вербально - жестами, мімікою. У фінансовому сенсі поки що не варто робити серйозних вкладень
Терези Сьогодні не варто брати в борг. Знайдіть інший спосіб вирішити виниклу задачу. Пам'ятайте, що будь-яка проблема є в свою чергу і нашої можливістю. Погляньте на ситуацію ширше. Не варто заводити непотрібні розмови, а тим більше суперечки.
Скорпіон Сьогодні на вас очікує досить динамічний і насичений день. Гарний настрій допоможе розташувати до себе людей і створити необхідний фон для успішного укладення угод. Постарайтеся не перейматися через дрібниці. Цей день якомога краще підходить для вирішення важливих і навіть складних питань. Саме тому сьогодні ви сміливо можете планувати реалізацію найсміливіших завдань і планів.
Стрілець. Приділіть більше часу самоосвіті. Дещо почерпнуте з інформаційних джерел слугуватиме тому, що ви знайдете чудовий вихід із ситуації, в якій опинилися. Щоб підтримати свій організм у тонусі - займіться спортом. Кохані можуть трохи засмутити.
Козеріг День передбачає високий рівень темпу. А тому, якщо ви не молодий і маєте проблеми зі здоров'ям - залиште цю гонку і спостерігайте за розвитком ситуації з боку. Для досягнення мети буде достатньо приділити більше часу деталям, але при цьому не упустити подій навколо. Уважність стане вашим рятівним колом.
Водолій. Чудовий день для тих, хто прагне самореалізації і приділяє чимало часу своїй освіті. Хтось із вашого оточення сьогодні може зробити вам пропозицію. Не варто моментально від неї відмовлятися. Постарайтеся приділити більше часу стосункам із близькими. Вам не варто про них забувати
Риби. Плануйте свій день так, щоб не потрапити в халепу. Цей день надає чимало можливостей, які не варто упускати. Постарайтеся уважно ставитися до того, що відбувається навколо. Випадкові фрази, прочитані рядки можуть зіграти вирішальну роль у формуванні подальших подій.



А зараз — усміхніться :)


- До речі, вчора жував lovе is, надував бульбашки. Довго думав "Що не так?" Потім дійшло - в дитинстві бульки за щетину не чіплялися.


В магазині:
- Вибачте, у нас немає здачі. Візьміть ось 5 жуйок з Міккі Маусом.
- Я що, дитина чи що? Дайте ті з Термінатором.


- Оксана Миронівна, ну поставте мені п’ять…
- А сердечок тобі під авою не поставити?!

Rionews, фото Н. Каралкіної

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат