Олександр Ледида прокоментував результати проміжних виборів до Закарпатської обласної ради

admin 06.03.2013 09:45 ПОЛІТИКА

5 березня голова Закарпатської організації ПР, голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида провів прес-конференцію. Під час розмови із журналістами «губернатор» та головний «регіонал» області прокоментував перебіг та результати проміжних виборів до Закарпатської облради.

- Вибори пройшли. Так, були акти, різні незначні порушення, які не вплинули на волевиявлення громадян Закарпаття. І Партія регіонів стала єдиною політичною силою, яка висувала кандидатів по всіх 5-ти мажоритарних округах. Більше жодна політична сила, яка брала участь у виборах і яка розраховувала на перемогу, цього не робила, - відзначив Олександр Ледида. - Так, об’єдналась опозиція, але не знаю, чи можна це сьогодні назвати об’єднавчим силами опозиції, це вам видніше. Вибори відбулися, на трьох округах перемогла Партія регіонів. Купували, продавали чи спецслужби брали участь, чи повітряний флот України брав участь - мені важко сказати.

Прокоментував Олександр Ледида і підсумки голосування:

- Результатами я задоволений. Особливо коли говорять, що Мукачево це неприступна фортеця. При цьому, на семи дільницях округу перемогу отримав кандидат від Партії регіонів Іван Чубирко, на семи – наш опонент. Якщо б не вибори на ромській дільниці, то зрозуміло, що результати були б зовсім іншими. Але ми визнаємо результати, які зафіксовані дільничними комісіями. Під час довиборів, під час виборів потрібно проводити змагальний процес. Після виборів тільки підводять підсумки та рахують голоси виборців.

Висловив свою думку Олександр Ледида і стосовно ситуації на 71-му виборчому окрузі:

- Не прийняте рішення Верховної Ради про проведення виборів на 71-му окрузі. Якщо таке рішення буде прийнято, то будуть проходити вибори. Від нас у цьому мало що залежить. Проте хочу відзначити, що проведення виборів у Закарпатській області вийшло на якісно новий політичний рівень, ближчий до Європи.

Прес-служба Закарпатської обласної організації Партії регіонів

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат