Пожежна хроніка за добу у Закарпатській області

admin 06.03.2013 10:55 СОЦІО

Що горіло за добу у Закарпатті, які причини й наслідки, чи є жертви — читайте огляд.

5 березня о 2.35 сталася пожежа в житловому будинку   за адресою: Виноградівський район, с. Пейтерфолво, вул. Горького,б/н. Пожежею знищено перекриття, покриття житлового будинку та прибудови на площі 380 м.кв., речі домашнього вжитку. Прямі збитки та причина пожежі встановлюються.

5 березня о 9.22 сталася пожежа в житловому будинку за адресою: Мукачівський район,   с. Медведівці, вул.Виноградна. Пожежею пошкоджено димар та стропила на площі 1м.кв. Прямі збитки та причина пожежі встановлюються.

5 березня о 12.39 почалося загорання сухої трави на відкритій території,   за адресою: смт. В.Березний, вул. Штефаника, б/н. Пожежею знищено суху траву на площі 0,4 га. Прямі збитки - 0 грн. Причина пожежі – встановлюється.

5 березня о 12.50 сталася пожежа в надвірній споруді за адресою: Ужгородський район, с. Страж, вул. Першотравнева. Пожежею знищено дерев'яне перекриття на площі 1 м. кв.. Прямі збитки та причина пожежі   встановлюються.

5 березня о 13.15 почалося загорання сухої трави на відкритій території,   за адресою: Ужгородський район с. Страж, б/н. Пожежею знищено суху траву на площі 1 га. Прямі збитки - 0 грн. Причина пожежі - занесення стороннього джерела запалювання невстановленою особою.

5 березня о 14.10 почалося загорання сухої трави на відкритій території,   за адресою: м. Перечин, вул. Шевченка, б/н. Пожежею знищено суху траву на площі 0,5 га. Прямі збитки та причина пожежі   встановлюються.

5 березня о 14.19 почалася пожежа в столярному цеху МП «Лісма» ЛТД   за адресою: м. Берегово, вул. Верховинська. Пожежею знищено покриття на площі 120 м. кв. та 26 т брикету для камінів. Прямі збитки та причина пожежі встановлюються.

5 березня о 14.20 сталося загорання сухої трави на відкритій території,   за адресою: м.Чоп, с. Сечені, б/н. Пожежею знищено суху траву на площі 2 га. Прямі збитки та причина пожежі встановлюються.

5 березня о 14.35 почалося загорання сухої трави на відкритій території,   за адресою: м. Ужгород, вул. Володимирська. Пожежею знищено суху траву на площі 0,7 га. Прямі збитки та причина пожежі   встановлюються.

5 березня о 14.55 почалося загорання сухої трави на відкритій території,   за адресою: Ужгородський район с. Цеглівка, б/н. Пожежею знищено суху траву на площі 2 га. Прямі збитки та причина пожежі   встановлюються.

5 березня   о 16.05 почалося загорання сухої трави на відкритій території, за адресою: м. Мукачево,   вул. І.Франка, б/н. Пожежею знищено суху траву на площі 0,5 га. Прямі збитки та причина пожежі   встановлюються.

5 березня   о 17.00 почалося загорання сухої трави на відкритій території, за адресою: Ужгородський район, с.Баранинці, вул.Об’їзна. Пожежею знищено суху траву на площі 0,2 га. Прямі збитки та причина пожежі   встановлюються.

5 березня о 19.00 почалася пожежа в надвірній споруді за адресою: Тячівський район, с. Усть-Чорна, вул. Верховинська. Пожежею знищено підлогу та домашнє майно. Пошкоджено вікна. Прямі збитки та причина пожежі встановлюються.

admin

ТЕГИ : пожежаЗакарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат