Пожежна хроніка за добу у Закарпатській області

admin 05.03.2013 10:47 СОЦІО

У Закарпатті горіло кафе, а більшість пожеж було внаслідок загорання сухої трави. Читайте причини й наслідки у огляді пожеж за добу.

4 березня о 8.00 надійшло повідомлення про пожежу яка виникла 4 березня о 2.30 у кафе-магазині за адресою: В.Березнянський район с. М.Березний. Пожежею знищено вхідні двері кафе-магазину. Прямі збитки та причина пожежі   встановлюються.

4 березня об 11.23 сталося загорання сухої трави та чагарників на відкритій території за адресою: Мукачівський район ур. Червона гора. Пожежею знищено суху траву на площі 2 га. Прямі збитки та причина пожежі   встановлюються.

4 березня о 12.47 сталося загорання сухої трави та чагарників на відкритій території   за адресою: Іршавський район с. Сільце. Пожежею знищено суху траву на площі 0,3 га. Прямі збитки - 0 грн. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем не встановленої особи.

4 березня о 14.45 поступило повідомлення про пожежу, яка виникла 28 лютого о 2.00 в копні з сіном за адресою: Виноградівський район, с.Широке, вул. Миру. Пожежею знищено копну з сіном. Прямі збитки та причина пожежі встановлюються.

4 березня о 15.13 почалося загорання сміття на відкритій території за адресою: м.Мукачево, вул.І.Франка. Пожежею знищено сміття на площі 0,036 га. Прямі збитки та причина пожежі встановлюються.

4 березня о 16.44 сталося загорання сухої трави та чагарників на відкритій території за адресою: м.Берегово, вул.Пляжна. Пожежею знищена суха трава та чагарники на площі 1,5 га. Прямі збитки та причина пожежі встановлюються.

4 березня о 17.52 сталося загорання сухої трави на відкритій території за адресою: Хустський район, с.Бороняво. Пожежею знищена суха трава на площі близько 0,6 га. Прямі збитки та причина пожежі встановлюються.  

4 березня о 18.40 сталося загорання сухої трави на відкритій території за адресою: м.Перечин, урочище «Під високою». Пожежею знищена суха трава на площі 0,05 га. Прямі збитки та причина пожежі встановлюються.

4 березня о 18.50 почалося загорання сухої трави на відкритій території за адресою: Мукачівський район, поблизу смт.Чинадієво. Пожежею знищена суха трава на площі 0,1 га. Прямі збитки та причина пожежі встановлюються.

4 березня   о 20.05 сталося загорання сухої трави та чагарників на відкритій території за адресою: м.Берегово, вул.Мужайська. Пожежею знищена суха трава та чагарники на площі 0,1 га. Прямі збитки та причина пожежі встановлюються.  

admin

ТЕГИ : пожежаЗакарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат