Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 05.03.2013 07:00 ПОДІЇ

На календарі 5 березня вівторок. Весняного настрою, ароматного кавування і затишного ранку. Нехай не розчаровують випадкові неприємні люди чи важкі справи. Вірте в успіх і він обов’язково знайде вас. Шукайте гармонію зі світом, насолоджуйтесь улюбленою кавою і нехай усе задумане здійсниться!

Цитата дня: Ну, якщо ти не віриш у чудеса, то вони тебе і не торкнуться. Якщо ти не віриш, що світ має власне серце, то й не почуєш як воно б'ється.   (Чарльз де Лінт "Покинуті небеса")

5 березня 2013 року   по Закарпатській області: Невелика хмарність, без опадів. На окремих гірських ділянках доріг ожеледиця. Вітер північно-східний з переходом вдень на південно-східний 7-12 м/с. Температура повітря вдень 5-10° тепла, в горах місцями вдень 3° тепла - 2° морозу.
По м. Ужгород: Невелика хмарність, без опадів. Вітер північно-східний з переходом вдень на південно-східний 7-12 м/с. Температура повітря   вдень 7-9° тепла.

За православним календарем 5 березня ІМЕНИНИ відзначають Агапон, Аммія, Амфил, Антоній, Панас, Варлам (Варлаам), Василь, Геласій, Давид, Дионисий, Евтропий, Іван (Іоанна), Ігнатій, Іона, Исидор, Киндей, Купріян, Конон, Корній (Корнило, Корний, Корнилий), Лев, Леонтій, Лука, Микола, Нифонт, Пахомий, Пимон, Гребель, Сава, Садко (Кіш, Сад, Садофий, Садоф), Самон, Серапіон, Сергій (Сергий), Сильвестр, Тит, Тихін, Федір (Феодор), Феофіл, Пилип (Филип), Фома.


Цей день в історії

1861 — оголошений маніфест Олександра ІІ про скасування кріпосного права в Росії;
1868 — в Англії запетентований степлер;
1877 — в Великому театрі пройшла прем'єра балету Чайковського «Лебедине озеро»;
1904 — Нікола Тесла, описує процес формування кульової блискавки


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї?

«Доміон»
До 14 березня — «Життя Пi». Поч. о 12.00 та 21.40. «Міцний горішок. Гарний день, аби померти». Поч. о 14.10, 16.00, 18.00 та 19.50.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.

Ужгород, Мукачево (ковзанка «Ice Land»)
До 5 березня — благодійна акція «Врятуй життя: заміни цигарки на ковзани».

Галерея «Ужгород»  
Виставка «Портрет і ми».
Галерея працює з 11.00. до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Художній музей імені Бокшая
Ретроспективна виставка Юрія Герца. Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Постійно діючі експозиції та виставки.
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Виставка «Діалоги» Любовнянського музею-замку у Старій Любовні.
Постійно діючі експозиції та виставки:
Експозиція з історії міста над Ужем та Ужгородського замку.
Експозиція духовної культури.
Виставка унікальних народних музичних інструментів.
Експозиції флори та фауни Закарпаття.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки?

Овен. Сьогодні ви матимете достатньо сил, щоб впоратися з тим авралом завдань, які постануть перед вами. Не варто турбуватися через дрібниці. Вашому ентузіазму позаздрять оточуючі. Постарайтеся сконцентруватися на важливому, проте деталі також не варто упускати.
Телець. Чудовий день для зустрічей, спілкування, переговорів. Вам не варто розкидатися на кілька напрямів одночасно. Сьогодні варто зайнятися вирішенням однієї визначеної задачі. Близькі та друзі порадують хорошими новинами. Самопочуття буде на достатньому рівні.
Близнюки. Постарайтеся не перевищувати рівень своєї компетенції. Перш ніж голосно заявляти «Я» і «Я можу!» - упевніться в тому, що ви дійсно це можете і у вас на виконання додаткових завдань є і час, і можливості. Тільки в цьому випадку вам варто розглядати додаткові пропозиції.
Рак. Сьогодні вам варто зайнятися вирішенням давно наболілих фінансових проблем. Саме сьогодні за бажанням ви будете здатні знайти необхідну інформацію і людей, які вам допоможуть. Зосередьтеся на кінцевій меті - це послужить тому, що ви не зіб'єтеся зі шляху і зробите правильний вибір. Кохані можуть вас невірно зрозуміти, а тому не варто використовувати натяки - краще, говоріть прямо.
Лев Сьогодні вам варто присвятити день вивченню тих можливостей, які перед вами відкриваються. Цілком імовірно, що хтось спеціально вас заплутує і збиває зі шляху. Не варто наполягати на своїй думці у спілкуванні з начальством, контролюючими органами та людьми, від яких ви якимсь чином залежите. Існує ймовірність конфлікту.
Діва. Сьогодні вам варто присвятити день спілкуванню з певними потенційними діловими партнерами. Один із них запропонує вам дуже привабливі умови співпраці. Те ж саме стосується парубків і незаміжніх дівчат. У вас з'явиться шанс змінити ситуацію на краще. Не варто звертати увагу на плітки - вони є лише приводом вивести вас із рівноваги.
Терези Сьогодні варто звернути пильну увагу на вирішення питань, пов'язаних із рідними та господарством. Сімейні негаразди можуть вам заважати виконувати свої обов'язки. Саме тому вам варто взяти себе в руки і вибрати для себе найбільш пріоритетний напрям. Якщо ви вважаєте за потрібне займатися домашніми питаннями - вам доведеться пояснити клієнтам або керівництву, чому ви не можете виконати того, що ще вчора планували. У будь-якому випадку - фортуна на вашому боці.
Скорпіон Сьогодні вам варто приділити більше часу спілкуванню з близькими людьми і з тими, хто в даний момент вам дорогий. Зверніть увагу на перспективи і можливості, які перед вами відкриваються. Серед них є досить привабливі, які варто розглянути більш детально. Не варто замикатися на емоціях - будьте об'єктивні.
Стрілець. Цей день прекрасний для прийняття ряду важливих рішень. Сьогодні ви дізнаєтеся про деякі нюанси, які кардинально змінять ваше ставлення до певних людей або проектів. Імпульсивність сьогодні не ваш метод. Перш ніж рубати з плеча - все гарненько обміркуйте.
Козеріг Цей день може здивувати вас своєю експресією, динамікою, яскравими моментами. Щоб не втрачати голову - тримайте перед очима список завдань, які ви на сьогодні запланували. Незважаючи на те, що купа людей мішатиметься у вас під ногами - дайте зрозуміти, що ви цінуєте свій час, і займіться справою. Гарне самопочуття допоможе впоратися з низкою заплутаних ситуацій.
Водолій. Сьогодні вам варто звернути особливу увагу на реалізацію раніше запланованого. Не варто відволікатися і переживати. Цей день принесе вам чимало радості від вашої діяльності. Якщо у вас є діти - приділіть їм більше уваги - це повернеться вам сторицею. Будьте чемні і ввічливі, інші можуть використовувати вашу задумливість, звинувативши вас у зарозумілості.
Риби. Сьогодні варто звернути особливу увагу на ряд найтонших деталей у тому, що ви задумали. Інші будуть раді прийти вам на допомогу, але результатом їхніх дій ви навряд чи залишитеся задоволені. Запрошуйте лише професіоналів. Якщо такої можливості немає - займіться самі найважливішими завданнями на сьогодні.



А зараз — усміхніться :)


Великі подвиги, благородні вчинки, неймовірні відкриття - ось до чого у всі часи доводило людей відсутність інтернету.


На прес-конференції:
- Вікторе Федоровичу, що треба робити, щоб досягти таких успіхів, як ваші, у політичній кар’єрі?
- Не знаю. Нічого не робив.


Літо: - 3 місяці без підручників, - 92 дні свободи, - 2208 годин щастя, - 132480 хвилин блаженства, - 7948800 секунд яркості. Скоро. Зовсім скоро.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат