Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 28.02.2013 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні четвер, 28 лютого. Останній день зими розпочинайте з приємного кавування. Створюйте собі весняний настрій і не переймайтеся через дрібниці. Нехай оточення заряджає вас позитивом, а справи вирішуються з легкої руки. Додавайте до кави улюблені ласощі, оточуйте себе хорошими людьми, а новини цього дня вам розкаже Rionews. Гарного четверга!  

Цитата дня: Якщо Ви свідомо обираєте менше, ніж те, на що Ви здатні, то я попереджаю Вас: Ви будете глибоко нещасні до кінця життя. (А. Г. Маслоу)

28 лютого в Ужгороді температура повітря вдень 8° тепла. Тих, що люблять дощ, чекає розчарування - в Ужгороді на небі цього дня не буде жодної хмаринки. Без опадів.
Народний прогноз погоди
: У цей день вшановується пам'ять апостола Онисима. Якщо у цей день добре танув сніг, то сінокіс обіцяв бути хорошим. У давнину говорили, що 28 лютого зима з весною починають боротьбу: "Кому йти вперед, а кому назад повертатись". Ще говорили: "Як у лютому аукнеться, так восени відгукнеться" - по погоді цього дня могли судити про погоду наступної осені.


За православним календарем 28 лютого ІМЕНИНИ відзначають Олексій (Алексій), Арсеній, Панас, Євсей (Евсевий), Єфросинія (Евфросиния), Іван (Іоанн), Маиор, Михайло, Микола, Онисим, Павло, Пафнутій, Семен (Симеон) і Софія.


Цей день в історії

1955 — Відбулося урочисте відкриття залізниці Ханой—Пекін—Москва—Берлін.
1971 — У Ліхтенштейні підтверджено законодавчу заборону жінкам брати участь у голосуванні на виборах.
1984 — Майкл Джексон виграв майже всі нагороди «Греммі» — вісім, чим установив своєрідний досі неперевершений рекорд.
1986 — У центрі Стокгольма двома пострілами вбито прем'єр-міністра Швеції Улофа Пальме, авторитетного в усьому світі політичного діяча, голову міжнародної неурядової організації «Незалежна комісія з питань роззброєнь». Убивця з місця злочину зумів утекти, його так і не знайли.


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї?

Обласна наукова універсальна бібліотека
28 лютого — ювілейний вечір письменника Василя Кузана з нагоди його 50-річчя. Поч. о 17.00.
Щосереди — засідання англомовного клубу «English-speaking House». Поч. о 17.00.

Падіюн
26—28 лютого, 1 березня — ігри другого туру Закарпатської ліги КВН. Поч. о 19.00.

«Доміон»
До 28 лютого — «Життя Пi». Поч. о 12.00, 14.20 та 19.30. «Джанго вiльний». Поч. о 16.40, 21.50.

Ужгород, Мукачево (ковзанка «Ice Land»)
До 5 березня — благодійна акція «Врятуй життя: заміни цигарки на ковзани».

Галерея «Ужгород»  
Виставка «Сім’ї-династії».
Галерея працює з 11.00. до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Художній музей імені Бокшая
Ретроспективна виставка Юрія Герца. Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Постійно діючі експозиції та виставки.
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Виставка «Діалоги» Любовнянського музею-замку у Старій Любовні.
Постійно діючі експозиції та виставки:
Експозиція з історії міста над Ужем та Ужгородського замку.
Експозиція духовної культури.
Виставка унікальних народних музичних інструментів.
Експозиції флори та фауни Закарпаття.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Бар «Савок» (вул. Капушанська, 20)
Виступ музичного колективу «Вітамін». Поч. о 20.00.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.

"REKI MANKI" (Ужгород, вул. Корзо 5, вхід біля пабу "Кактус")
Фотопроект Нати Попової "Люди і предмети".  

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.



Що обіцяють зірки?

Овен. Чудовий день для тих, хто працює в індустрії розваг і організації заходів. Постарайтеся проявити максимум ініціативи. Хтось із вашого оточення дуже уважно спостерігає за вашою діяльністю. Незабаром перед вами можуть відкритися чудові перспективи. Вам варто бути уважним з тією метою, щоб не упустити свій шанс.
Телець. Сьогодні вам варто проявити обережність у спілкуванні з іншими людьми. Саме тому, якщо ви маєте якісь сумніви - краще не висловлюйте свою думку або відкладіть розмову на інший день. Близькі можуть засмутити. Постарайтеся не засмучуватися, а навпаки вселити в інших впевненість у собі, яка притаманна вам.
Близнюки. Сьогодні вам варто звернути увагу на ту інформацію, яку ви отримуєте. Будьте уважні - запам'ятовуйте числа, дати, імена, назви, адже незабаром вони можуть стати вам у пригоді. Чудовий день для тих, хто працює в інформаційній сфері. Колеги будуть до вас лояльні - не відштовхуйте їх байдужим ставленням. Більше посмішок.
Рак. Сьогодні вам варто звернути пильну увагу на матеріальну складову тієї справи, якою ви займаєтеся. Якщо на вас чекають витрати - помножте їх на три. Якщо ви згодні з такою цифрою, можете не сумніватися в успіху! У вас все вийде! Якщо ж ця цифра вас поки лякає - відкладіть задумане вами на деякий час.
Лев Сьогодні вам варто об'єктивніше поглянути на ту ситуацію, в якій ви опинилися. Не варто зациклюватися на емоційних, але в практичному сенсі пустих обставинах і подіях. Якщо ви маєте проблему - у неї обов'язково існує рішення. Не зволікайте з ним. Близькі люди допоможуть вам у всьому розібратися.
Діва. Сьогодні вам варто звернути увагу на тих, хто поруч. Вони скучили за вашою ніжністю і душевністю. Приділіть їм більше уваги та участі. Можливо, зараз саме той момент, коли ви можете значно вплинути на розвиток подальшої ситуації в житті близької вам людини. Не ігноруйте свою роль в житті іншої людини.
Терези Цей день покликаний допомогти вам зорієнтуватися в тих обставинах, в яких ви опинилися. Якщо вам складно самому прийняти рішення - зверніться по допомогу до інших. День передбачає високу частку відповідальності за все сказане і зроблене вами. Саме тому вам варто сьогодні бути уважним.
Скорпіон Цей день дивує своєю експресією і насиченістю. На щастя, ви цього не відчуєте. А тому ви можете насолоджуватися всіма тими подіями і зустрічами, які на вас чекають. Якщо ви живете скромно і замкнуто - пора щось міняти. Відкрийтесь цьому світу!
Стрілець. Сьогодні вам варто звернути більше уваги на ділові можливості і перспективи, які відкриваються перед вами. Не варто занадто заглиблюватися в особисті переживання. Наразі слід приділити більше уваги тій справі, якою займаєтеся. Близькі та друзі підтримають вас у ваших починаннях. Яскравий і сповнений емоціями день.
Козеріг Люди, які досі вас оточували, зроблять все можливе для того, щоб надати вам необхідну підтримку під час реалізації задуманого. Кохані порадують підвищеною увагою і турботою. Фінансові питання вимагають вашої пильної уваги. Тримайте руку на пульті.
Водолій. Чудовий день для тих, хто прагне самореалізації в обраній сфері діяльності. Має сенс подати заявку на конкурс. Навіть якщо ви не посядете призове місце, ви матимете можливість поспілкуватися з однодумцями. Будні вас обтяжують, що позначається на результативності вашої роботи. Тому не ігноруйте заняття, яке вам приносить задоволення.
Риби. Сьогодні вам варто бути дуже уважними, щоб не пропустити в потоці зустрічей та інформації нічого важливого. Якщо ви помітите невідповідність або протиріччя - зверніть на це особливу увагу. Ви можете стати жертвою халатності і неуважності. Зараз не час довіряти людям. Навіть найкоханішим.


А зараз — усміхніться :)


- Офіціант, можна ще трохи посмажити цю курку?
- Хіба вона погано просмажена?
- Я не знаю, але вона в мене салат їсть



Сидить Вінні-Пух вдома.
З похмілля хворіє. Раптом дзвінок у двері.
Він відкрив і офігіває - там стоїть П'ятачок з коровою, сопілочкою і з трьома повітряними кульками.
Вінні:
- Ти шо, П'ятак?
- Вінні, Вінні. Ну ти ж сам сказав: бери три пузиря, телицю і всю ніч гудіти будемо.



Чому півень так багато співає?
Тому, що у нього десять дружин і ні однієї тещі

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат