Нардеп Гайдош вимагає відкриття нового пункту пропуску через кордон

admin 26.02.2013 16:20 ПОДІЇ

Народний депутат Іштван Гайдош звернувся з листом до Миколи Азарова, в якому просить Прем’єр-міністра України вжити заходів для відкриття нового пункту пропуску через кордон «Велика Паладь – Кішпаладь» у Виноградівському районі.

Як зазначає Іштван Гайдош, Закарпатська область є багатонаціональним регіоном України, який межує з чотирма країнами Європейського Союзу, тому питання збільшення кількості та розбудови пунктів пропуску через державний кордон України мають надзвичайно актуальне значення. Їх розбудова служить також задоволенню національно-культурних потреб національних меншин, які мешкають на території області. На думку депутата для налагодження транскордонного співробітництва, розвитку міжнародних гуманітарних контактів, співробітництва мешканців прикордонних регіонів було б доцільним відкриття пункту пропуску «Велика Паладь – Кішпаладь» на ділянці кордону між Україною та   Угорщиною.

«Вважаю, що відкриття нового пункту пропуску сприяв би розвитку населених пунктів Виноградівщини, що знаходяться в обіймах Тиси та кордонів, підвищенню їх інвестиційної та туристичної привабливості» — наголосив у своєму коментарі Іштван Гайдош. Народний обранець також додав, що у разі реалізації цього проекту кількість пунктів пропуску на українсько-угорському кордоні відповідала б європейським стандартам.

Прес-служба народного
депутата України Іштвана Гайдоша

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат