Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews, фото Е. Гурницької 25.02.2013 07:00 ПОДІЇ

На календарі понеділок, 25 лютого. Затишного вам прокидання, ароматної кави й зустрічних посмішок на початку нового тижня. Rionews розповість новини, напророчить хороший день і порекомендує місця для відпочинку. Не гайте часу задарма, вирішуйте всі справи й не відкладайте надовго свій відпочинок. А також запам’ятовуйте, де можна скуштувати чудовий напій, як у нас на фото, адже ця кав’ярня може бути й поруч вашого дому. Гарного дня й приємного кавування!

Цитата дня: Дерево, яке хоче досягти неба, повинно глибоко врости в землю. Корені повинні дійти до самого пекла. Тільки тоді його гілки торкнуться неба. Дерево повинно торкнутися і пекла, і небес, і глибини, і висоти.   ( Фрідріх Вільгельм Ніцше)


25 лютого 2013 року по Закарпатській області: Хмарна погода, вдень місцями слабкий дощ. Вранці місцями слабкий туман. На гірських ділянках доріг подекуди ожеледиця. Вітер південно-східний 7-12, в горах місцями 15-20 м/с. Температура повітря вдень 8-13° тепла, в горах місцями вдень 1-6° тепла.
По м. Ужгород: Хмарно, вночі без істотних опадів, вдень слабкий дощ. Вітер південно-східний 7-12 м/с. Температура повітря вдень 10-12° тепла.


За православним календарем 25 лютого ІМЕНИНИ відзначають Антон (Антоній), Олексій (Алексій), Вассиан, Євгеній, Марія, Марин, Мелетій, Гребель, Саторнин і Ввірваний.


Цей день в історії

1573 — Іван Федорович заснував друкарню у Львові
1831 — Битва при Горохові найбільша битва під час визвольного Листопадового повстання 1830—1831 проти Російської імперії.
1836 — американець Семюел Кольт отримав перший патент на шестизарядний револьвер 45 калібру
1873 — у Києві створено Південно-Західне відділення Російського географічного товариства


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї?

Облмуздрамтеатр      
25 лютого — концерт Національного ансамблю танцю Грузії «Сухішвілі». Поч. о 19.00.    

«Доміон»
До 28 лютого — «Життя Пi». Поч. о 12.00, 14.20 та 19.30. «Джанго вiльний». Поч. о 16.40, 21.50.

Ужгород, Мукачево (ковзанка «Ice Land»)
25 лютого — 5 березня — благодійна акція «Врятуй життя: заміни цигарки на ковзани».

Галерея «Ужгород»  
Виставка «Сім’ї-династії».
Галерея працює з 11.00. до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.


Художній музей імені Бокшая
Ретроспективна виставка Юрія Герца. Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Постійно діючі експозиції та виставки.
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Виставка «Діалоги» Любовнянського музею-замку у Старій Любовні.
Постійно діючі експозиції та виставки:
Експозиція з історії міста над Ужем та Ужгородського замку.
Експозиція духовної культури.
Виставка унікальних народних музичних інструментів.
Експозиції флори та фауни Закарпаття.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Бар «Савок» (вул. Капушанська, 20)
Виступ музичного колективу «Вітамін». Поч. о 20.00.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.

"REKI MANKI" (Ужгород, вул. Корзо 5, вхід біля пабу "Кактус")
Фотопроект Нати Попової "Люди і предмети".  

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.



Що обіцяють зірки?

Овен. День, коли варто більше часу приділити стосункам із колегами та друзями. У найважчий для вас момент вони обов'язково прийдуть вам на допомогу. Саме тому, якщо сьогодні до вас хтось звернутися з проханням - не залишайте його без уваги. Знайдіть час, щоб допомогти комусь із тих, хто поруч із вами.
Телець. Сьогодні варто звернути особливу увагу на вирішення господарських питань. Може виникнути потреба переглянути витрати і почати більше економити. Скорочення витрат допоможе вирішити одну з давно наболілих проблем. Саме тому вам не варто засмучуватися через такі вимушені заходи.
Близнюки. Цей день варто присвятити ряду переговорів. Не варто надовго відкладати заплановане. Вам варто з великою відповідальністю поставитися до реалізації намічених планів. Може виникнути потреба змін - не варто боятися їх здійснювати.
Рак. Сьогодні вам варто більше уваги приділити думкам і почуттям ваших співробітників або близьких. Зрозумівши їх, ви зможете краще зрозуміти себе. Завжди легше попередити грозу, якщо вчасно взяти з дому парасольку. Це той самий випадок. Якщо щось відбувається - ви маєте це знати і вжити заходів. Швидше за все, комусь із вашого оточення необхідна ваша участь і підтримка.
Лев Сьогодні варто більше часу приділити вирішенню питань, пов'язаних із фінансами і звітністю. Не прагніть переграти тих, хто знає і може більше за вас. Вам же вийде дорожче. Змиріться з тим, що наразі маєте. Незабаром у вас ще з'являться чудові можливості, які ви зможете використовувати.
Діва. Сьогодні варто бути собою. Якщо ви незадоволені чимось - нехай про це знають інші. Не варто зайве лицемірити. Особливо це стосується тих питань, які зачіпають вас особисто. Приділіть більше уваги своїм підлеглим або дітям. Близькі мають знати про те, що ви маєте не лише почуття, але ще й права.
Терези Цей день чудовий для зустрічей і поїздок. Не прагніть переробити купу справ одним махом - це не призведе ні до чого, крім перевтоми. Перш ніж приймати рішення - прорахуйте всі можливі варіанти. Вам варто бути впевненими в тому, що ви робите, а також бути повністю впевненими в людях, яким ви довіряєте.
Скорпіон Чудовий день для спілкування і зустрічей з яскравими персонами. Якщо ви давно мріяли або планували зустрітися з авторитетною людиною - сьогодні для цього слушний момент. Ця зустріч запам'ятається і вам, і тому, кого ви поважаєте. Постарайтеся вижати максимум з тих можливостей, які вам запропонує цей день.
Стрілець. Чудовий день для тих, хто починає все спочатку. Маючи намір, бажання і попередню підготовку - ви обов'язково досягнете запланованих раніше результатів. Якщо раптом так трапиться, що ви переоціните свої сили - не турбуйтеся. Наступного разу ви обов'язково досягнете необхідної висоти і впораєтеся із завданням.
Козеріг Сьогодні вам варто розібратися з тією купою паперів, що лежить у вас на столі і чекає на вашу увагу. Постарайтеся не відкладати надовго те, що ви в змозі зробити сьогодні. Надвечір варто приділити більше уваги близьким. Не обмежуйте себе лише своїми особистими бажаннями. Цілком імовірно, що існує альтернатива, яка зробить щасливими не тільки вас, але і тих, хто поруч.
Водолій. Сьогодні вам варто зайнятися вирішенням низки важливих і невідкладних питань. Постарайтеся не переборщити в бажанні дістатися фінішу першим. Зосередьтеся на якості того, що ви робите. Один невірний крок - і всі ваші зусилля можуть виявитися марними. Будьте уважні.
Риби. Сьогодні саме життя зажадає від вас визначеності. Ви постійно зіштовхуватиметеся з ситуацією вибору. Постарайтеся бути об'єктивними в своїх висновках. Не варто занадто довіряти почуттям і інтуїції. Якщо не впевнені - порадьтеся з іншими.



А зараз — усміхніться :)

- Любий, мені треба виїхати на два тижні.
- Ок.
- І ти не хочеш запитати, що і як?!
- У щастя не запитують, звідки воно узялося...


На вулиці сваряться двоє чоловіків:
- Ви - осел!
- Від осла чую!
Перехожий зупиняється:
- Ну навіщо сваритися, якщо ви родичі?


- Синку, навіщо ти всім розповів про те, як фізрук з Марією Іванівною цілувалися?
- Вона сама про це попросила
- Як сама?
- Сказала мені "Петрику, ти чого там на задній парті смієшся? Ану розкажи нам всім, ми теж посміємося!"

Rionews, фото Е. Гурницької

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат