У Мукачеві вибори "робляться" в борг

admin 19.02.2013 12:56 ПОДІЇ

"Гроші на вибори досі не надійшли. Всі закупівлі та послуги, які отримує Мукачівська міська виборча комісія, надаються в борг", - повідомив Закарпаття онлайн Голова Мукачівської МВК Сергій Носалюк.
"Щодня мені доводиться вислуховувати питання "коли ви з нами розрахуєтесь?" Мої посилання на відсутність коштів, хоч і розуміють, але сприймаються негативно.


Вже тиждень, як працюють дільничні виборчі комісії. Скоро постане питання виплати зарплати членам ДВК", - розповідає С.Носалюк
.
"А члени міської виборчої комісії вже більше місяця працюють "на eнтузіазмі", тобто без зарплати. Навіть суму, що обіцяють виділити -- 200 000 грн, яка на 61 000 гривень менша за необхідну, і ту ще досі не перерахували.
Виникає питання: це нам, членам комісій, потрібні ці вибори? Чи ми робимо державну справу і вправі розраховувати на виплату заробітної плати?
Хотілось би почути з приводу цього питання конкретну відповідь Закарпатської обласної виборчої комісії та Закарпатської обласної ради", -- каже голова Мукачівської МВК.

Джерело: Закарпаття онлайн

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат