Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 19.02.2013 07:00 ПОДІЇ

На календарі вівторок, 19 лютого. Запрограмуйте хороший настрій на весь день і не розгубіться у прийнятті важливих рішень. Нехай ваш ранок наповнюється ароматом свіжозвареної кави, а всі негативні спогади сховаються перед приходом нового дня. Корисних справ і сміливих рішень, а також затишного прокидання у вівторок!

Цитата дня: Мені здавалося, що жінка не повинна говорити чоловікові, що кохає його. Про це нехай говорять її сяючі, щасливі очі. Вони красномовніші за будь-які слова.   (Е. М. Ремарк "Три товариші")

19 лютого 2013 року по Закарпатській області: Хмарна погода, вдень місцями невеликий мокрий сніг та сніг. На окремих ділянках гірських доріг ожеледиця. Вітер південно-західний 5-10 м/с. Температура повітря вдень від 2° морозу до 3° тепла, в горах місцями вдень 3-8° морозу.
По м. Ужгород: Хмарна погода без істотних опадів, лише ввечері часом невеликий сніг. Вітер південно-західний 5-10 м/с. Температура повітря вдень 1-3° тепла.


За православним календарем 19 лютого ІМЕНИНИ відзначають Олександр, Анатолій, Варсонофій, Василь, Вакула, Дмитро (Димитрий), Дорофія, Евласий (Евиласий), Іван (Іоанн), Каллиста, Христина (Христина), Ликарион, Максим, Марія, Марфа, Фавста, Феофіл, Фотій (Фотей) і Юліан (Иулиан).



Цей день в історії

1878 — Томас Едісон запатентував фонограф.
1954 — Згідно з рішенням керівництва СРСР Крим було передано зі складу РРФСР до складу УРСР.
1986 — Запущена радянська орбітальна станція «Мир».
1992 — Верховна Рада України затвердила тризуб як малий герб України.


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї?

«Доміон»
До 21 лютого — «Джек Рiчер».
Поч. о 12.00, 14.10 та 16.20. «Джанго вiльний». Поч. о 18.40 та 21.40.

Галерея «Ужгород»  
Виставка «Сім’ї-династії».
Галерея працює з 11.00. до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Художній музей імені Бокшая
Ретроспективна виставка Юрія Герца. Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Постійно діючі експозиції та виставки.
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Виставка «Діалоги» Любовнянського музею-замку у Старій Любовні.
Постійно діючі експозиції та виставки:
Експозиція з історії міста над Ужем та Ужгородського замку.
Експозиція духовної культури.
Виставка унікальних народних музичних інструментів.
Експозиції флори та фауни Закарпаття.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Бар «Савок» (вул. Капушанська, 20)
Виступ музичного колективу «Вітамін». Поч. о 20.00.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.

"REKI MANKI" (Ужгород, вул. Корзо 5, вхід біля пабу "Кактус")
Фотопроект Нати Попової "Люди і предмети".  

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.



Що обіцяють зірки?

Овен. Сьогодні приділіть більше часу фінансам. Особливо це стосується вашого особистого фінансового плану. Напевно життя внесло свої корективи. Але вам не варто здаватися на милість провидіння. Озирніться навколо - ви побачите кілька можливостей, які стануть для вас світлом в кінці тунелю. Будьте практичними.
Телець. Сьогодні вам потрібно звернути увагу на адміністративну частину ваших справ. Постарайтеся не перебільшувати своєї участі в житті інших людей. Вам варто дати більше свободи іншим і собі зокрема. Якщо вам чогось не вистачає для повного усвідомлення свого «Я» - значить, ви не повністю розкрили свій потенціал і свої здібності. Шукайте!
Близнюки. Сьогодні вам варто більше часу приділити вирішенню спірних питань. Може виникнути неабиякий конфлікт, але він необхідний. Бо часом, коли справа занадто затяглася - це єдиний спосіб очищення. Під впливом бурхливих емоцій вам не варто приймати рішення, про які ви потім пошкодуєте. Будьте об'єктивними у своїх висновках і оцінках.
Рак.Чудовий день для тих, хто піклується про себе і своє здоров'я. Доречною сьогодні буде здорова їжа. Якщо відчуваєте слабкість - зверніться до лікаря. Цілком імовірно, що ваш організм вимагає додаткового джерела вітамінів і мінералів. Слідкуйте за станом свого організму.
Лев День, коли варто трохи озирнутися назад, згадати - навіщо ви тут і що ви ще вчора мали намір робити. Зараз сприятливий час починань - не баріться. Час швидкоплинний, а шанси не постійні. Саме тому користуйтеся тим, що вам дарує доля, і не відкладайте важливих рішень на потім.
Діва. Приділіть більше часу спілкуванню з колегами і друзями. Це саме те, що трохи розрядить обстановку. Вам не варто погоджуватися на сумнівні угоди - більше часу приділіть веденню справ. Цей день може вам допомогти розібратися в тій ситуації, в якій ви опинилися. Будьте сміливими - можете дізнатися щось несподіване.
Терези Сьогодні вам варто звернутися по допомогу до друзів, колег, які можуть надати вам пораду. Не розпалюйте і без того важку атмосферу. Стриманість - це поки що єдиний можливий спосіб дії. Перш ніж сказати «Я правий!» - подумайте про справедливість і щирість цієї думки. Не відвертайтеся від почуттів інших - ви можете постраждати.
Скорпіон Цей день має досить важливий для вас вплив. Саме тому вам варто прислухатися до голосу своєї інтуїції. Постарайтеся не упустити важливих деталей. Вони можуть вам допомогти. Ваша пильність може бути щедро винагороджена.
Стрілець. Цей день ви можете сприймати в якості шансу для того, щоб нарешті розірвати ланцюг, що сковує вас. Вам варто бути щирим у стосунках з іншими людьми. Якщо ви маєте звичку щось приховувати, то саме сьогодні не варто цього робити. Розкрийте перед близькими ваші мрії та наміри. Принаймні, такий вчинок буде чесним.
Козеріг Ви безумовно справите сьогодні потрібне враження на потрібну людину. Будьте з собою щирі й не перебільшуйте своїх гідностей. Скромність має бути помірною, інакше вона може здатися іншим фальшивкою. Ви вмієте подобатися людям. Саме тому в деяких випадках вам все ж таки найкраще грати себе.
Водолій. Постарайтеся не зловживати довірою інших людей. Сьогодні має сенс зайнятися вдосконаленням своїх навиків. Сьогодні саме час подумати про підвищення кваліфікації. Якщо ви мріяли пройти якийсь курс навчання або вивчити мову - саме час приймати рішення.
Риби. Цей день прекрасний для тих, хто прагне самореалізації в обраній сфері діяльності. Ваш внутрішній голос веде вас вірним шляхом - довіряйте йому. Не відмовляйте собі в невеликих слабкостях і задоволенні бажань. Ті, хто поруч, допоможуть досягти намічених планів.



А зараз — усміхніться :)



Вчителі вирішили послати учнів на 3 букви і придумали ЗНО.



Чоловік без жінки, як собака без блох ...... Жити можна, але нудно!
А жінка без чоловіка, як блоха без собаки ... жити можна, але кусати нікого!


- Слухай, а давай сьогодні до мене підемо, в мене нікого вдома немає
-Да ну! В нас тільки перше побачення! Я тебе ледь знаю, навіть спільних знайомих не маємо!
- А ти Януковича знаєш?
- Так.
- Ну то пішли!

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат