"Закарпатгаз" вважає обов’язком вплинути на свідомість споживачів

admin 18.02.2013 17:14 ПОДІЇ

ПАТ «Закарпатгаз» одним із першочергових своїх завдань називає вплив на свідомість споживачів. «Вони мусять зрозуміти,що межа між газом-благом цивілізації і газом-убивцею геть розмита»,   - йдеться у повідомленні «Закарпатгазу».

Також   голова правління ПАТ «Закарпатгаз» Віталій Шатило під час наради кервного складузакликав колектив «повернутися обличчям до функціональних обов’язків»

Темою зібрання стало якісне і систематичне проведення планово-технічного обслуговування споживачів голубого палива в регіоні.

За цей рік, як зазначалося на нараді, трапилося дев’ять нещасних випадків, п’ятнадцять потерпілих, дев’ять з яких загинули.

Перше, що треба зробити – вплинути на свідомість споживачів. Саме вони мусять зрозуміти: межа між газом-благом цивілізації і газом-убивцею геть розмита, якщо допускаються самовільні втручання в роботу газових приладів, помешкання обладнуються ними людьми з вулиці, нехтуються елементарні правила безпеки.

Доходить до абсурду, кажуть газовики, замість конструктивної співпраці, працівниками ЖРЕРів, кооперативів, ліцензованих структур готові заплатити   за фіктивний огляд чи довідку про стан димових і вентиляційних каналів, не усвідомлюючи, що придбали собі, можливо, найстрашніше.

ПАТ «Закарпатгаз» ,згідноз чинним законодавством, побічно   вини у ситуації, що склалася, з себе не знімає.   Ненавмисна   легковажність, будь-яка недоробка, кожен недогляд   газовиків можуть обернутися ризиками для здоров’я та життя абонентів. Тож найважливішим бачиться відродження довіри між споживачем та газопостачальником, спрямування спільних зусиль   на   безпечне газопостачання й газозабезпечення.

  Проведення ПТО за всіма вимогами чинних нормативних актів, - наголосив, підбиваючи підсумки наради Віталій Шатило, - стане пріоритетом цьогорічної роботи. – Тим же, хто й надалі ігноруватиме поставлене завдання,   «світить» олімпійський принцип:   не   встигаєш – зійди з лижні, не справляєшся – поступися посадою, - йдеться у повідомленні ПАТ «Закарпатгаз».

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат