У роботі філій ПАТ «Закарпатгазу» виявлено 50 грубих порушень

admin 14.02.2013 13:05 ПОДІЇ

Фахівці територіального управління Держгірпромнагляду спільно з представниками Закарпатської облдержадміністрації завершили планові перевірки дотримання вимог правил, умов експлуатації газового обладнання і безпечної експлуатації котлів у котельнях, які опалюють житлові будинки та під час утримання й експлуатації димових і вентиляційних каналів житлових будинків.

Судячи з результатів проведеної роботи, далеко не всі причетні до створення комфорту та затишку в домівках закарпатців посадові особи ставляться до своїх службових обов’язків з   повною відповідальністю. Так, серйозні порушення були виявлені під час перевірки котельні комунального підприємства «Рахів тепло».
Немало претензій у перевіряючих виникло і до служб внутрішньо будинкових мереж спеціалізованих підприємств газового господарства. Лише у роботі Перечинської, Берегівської, Тячівської філій та Ужгородського управління ПАТ «Закарпатгаз» виявлено 50 грубих порушень правил, умов експлуатації   різного роду обладнання.
Надто далека, скажемо так, від ідеалу й діяльність житлово-ремонтних, комунальних підприємств області   та суб’єктів   господарювання, які виконують технічне обслуговування димових і вентиляційних каналів у житлових будинках. Тут загалом зафіксовано понад 30 суттєвих порушень.
За наслідками перевірок до адміністративної відповідальності притягнуто   13 посадових осіб.

Джерело:   Територіальне управління держгірпромнагляду в Закарпатській області

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат