Свободівці Хуста вимагають реконструкції міського парку та інформації по Замковій горі

admin 14.02.2013 13:44 СОЦІО

13 лютого 2013 року Хустська міська організація ВО «Свобода» направила інформаційний запит в міську раду щодо власника чи орендаря земельної ділянки на Замковій горі, та просять підтвердити це копією рішення Хустської міської ради.

На прохання громади міста націоналісти з’ясовують також питання з реконструкцією міського парку, який триває кілька років поспіль. Цього дня хустяни розпочали збір підписів до народного депутата України Валерія Чернякова з проханням посприяти міській громаді, який саме прибув з робочим візитом на Закарпаття.
Свободівці стверджують, що в Хусті, окрім ганебних доріг та іншого, постали ще дві нагальні проблеми, які турбують мешканців міста. Це занедбаний міський парк, реконструкція якого більше схожа на розкрадання бюджетних коштів, та побоювання щодо можливого дерибану землі на Замковій горі.

Хустяни вже декілька років спостерігають, як один з найкращих парків Закарпаття поступово перетворюється з візитівки міста на «закриту зону відчуження». Парк, де молодь та подружжя з дітьми могли б відпочивати, а туристи відвідувати це мальовниче місце, закритий для відвідування.

Мешканці міста також занепокоєні з приводу несподіваного очищення території на Замковій горі, з чим звернулися до Хустської «Свободи». У зв’язку з цим націоналісти порушують проблеми перед органами державної влади. Також започаткований збір підписів хустян до народного депутата України Валерія Чернякова з проханням посприяти вирішенню зазначеної проблеми та поінформувати   громадськість щодо робіт довкола Хустського замку.

Як відомо, на Замковій горі з нагоди 70-річчя Карпатської України встановлено меморіальний знак загиблим карпатським січовикам 1938-1939 рр.

Джерело: Завкарпаття онлайн

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат