Чиновнику, який палив у коридорі ОДА, винесуть догану

rionews 12.02.2013 16:13 ПОДІЇ

Кілька годин тому громадський активіст Володимир Феськов відзняв на телефон відео, на якому чиновник Закарпатської ОДА палив на одному з поверхів адмінбудівлі. За повідомленням Володимира, на прохання пояснити причину порушення закону, чоловік відповів: "Я не маю дяку говорити".

Відео та розмову Володимир Феськов оприлюднив на своїй сторінці у facebook, після чого інформація з’явилася на закарпатських сайтах.

Закарпатська ОДА досить швидко відреагувала на поширення інформації. Прес-центр ОДА поширив інформацію наступного змісту:

У зв’язку з появою в електронних ЗМІ матеріалів стосовно порушення працівниками ОДА закону про заборону паління, щодо винних буде вжито відповідних заходів.
Так, працівникам облдержадміністрації, що порушили Закон України № 4844 «Про звільнення робочих та громадських місць від тютюнового диму», буде оголошено догану.
Також в облдержадміністрації буде посилено контроль за дотриманням норм закону та вжито всіх заходів для попередження подібних неприємних ситуацій у майбутньому.

rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат