На Берегівщині обговорювали діяльність сільськогосподарських товаровиробників

admin 12.02.2013 13:30 ПОДІЇ

У 2012 році сільгоспвиробники Берегівського району сплатили до місцевого бюджету понад 128 тис. грн. фіксованого сільськогосподарського податку, що на 16,2 тис. грн. більше, ніж 2011 року.
Зустріч з сільгоспвиробниками району відбулась у Берегівській районній державній адміністрації за участю представників районної адміністрації, держземагентства, податківців та керівників сільськогосподарських підприємств.


Начальник Берегівської ОДПІ Василь Пацкан розповів про вклад до місцевого бюджету, сплачену сільгоспвиробниками. Василь Пацкан також акцентував увагу присутніх на термінах подання податкової звітності, порядку набуття та підтвердження статусу платника фіксованого сільськогосподарського податку. Керівник податкового органу району також зауважив, що у довідці   про наявність земельних ділянок необхідно зазначати відомості про кожний документ, що встановлює право власності або користування земельними ділянками, у тому числі про кожний договір оренди земельної частки з датою та номером державної реєстрації.

За матеріалами Берегівської ОДПІ

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат