У закарпатському Виноградові переходять на сучасні моделі касових апаратів

admin 11.02.2013 11:40 СОЦІО

Починаючи з січня 2013 року суб’єкти господарювання, які використовують реєстратори розрахункових операцій, повинні подавати звітність в електронному вигляді.


Саме про це нововведення говорилося за «круглим столом» за участю спеціалістів ДПІ у Виноградівському районі з представниками сервісних організацій, що обслуговують касові апарати.
«Одним із пріоритетів роботи податкової служби є удосконалення податкової системи та механізму адміністрування податків і зборів. Його реалізація передбачає розвиток електронних сервісів для платників податків», - повідомив начальник ДПІ у Виноградівському районі Роман Жибак.

Враховуючи, що за невиконання вимог щодо звітності про застосування реєстраторів розрахункових операцій в   електронному вигляді з 1 липня 2013 року будуть застосовуватися штрафні санкції, під час засідання було розроблено ряд заходів щодо своєчасної заміни «старих» касових апаратів на нові моделі або дообладнання їх вмонтованими модемами.

Така форма звітності дозволить здійснювати моніторинг податківцями діяльності суб’єктів господарювання дистанційно і призведе до значного скорочення податкових перевіро

admin


За матеріалами ДПІ у Виноградівському районі

ТЕГИ : Закарпаттяелектронна звітністьподаткидпі

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат