Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 11.02.2013 07:00 ПОДІЇ

 

На календарі понеділок, 11 лютого. Наповнюйте оселю ароматом свіжозвареної кави і розпочинайте день лише з приємних емоцій. Пам’ятайте, що найцікавіші речі зазвичай знаходяться поруч, просто не лінуйтеся звернути на них увагу. Rionews розповість вам новини цього дня, а ви постарайтеся не втомитися у понеділок, щоб зберегти сили й емоції від вихідних на весь тиждень!


Цитата дня: Невже, щоб щось зрозуміти, людині потрібно пережити катастрофу, біль, злидні, близькість смерті?! (Е. М. Ремарк "Життя в борг")

11 лютого 2013 року по Закарпатській області: Хмарно з проясненнями, вдень подекуди невеликий сніг та мокрий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний 5-10 м/с. Температура повітря вдень від 2° тепла до 3° морозу, в горах місцями протягом доби 3-8° морозу.
По м. Ужгород: Хмарно з проясненнями, вранці сніг, вдень без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний 5-10 м/с. Температура повітря вдень від 1° морозу до 1° тепла.

За православним календарем 11 лютого ІМЕНИНИ відзначають Авив, Гарасим, Іван (Іоанн), Гнат (Ігнатій), Іона, Иперихий, Костянтин, Лаврентій, Леонтій, Лука, Мокей (Мокій), Паригорий, Питирим, Роман, Селиван (Сильван, Силуан, Силуян), Филофей, Юліан (Иулиан) і Яків (Иаков).


Сьогодні також:
• Всесвітній день хворих
• День заснування держави (Японія)



Цей день в історії

1852 — Микола Гоголь кидає у вогонь рукопис другого тому «Мертвих душ».
1865 — Чарльз Лютвідж Доджсон вигадав собі псевдонім «Льюїс Керрол»
1878 — опубліковано перший щотижневий прогноз погоди (Велика Британія)
1922 — у Торонто (Канада) оголошено про відкриття інсуліну


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї?

Художній музей імені Бокшая
Ретроспективна виставка Юрія Герца. Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Галерея «Ужгород»  
Персональна виставка Олександра Громового з нагоди 55-річчя (живопис).
Галерея працює з 11.00. до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.


Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Постійно діючі експозиції та виставки.
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Центральна дитяча бібліотека (пл. Б.Хмельницького, 3)
До 31 січня — виставка дитячих робіт «Зимове мереживо» творчої групи «Весела палітра».

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Виставка «Діалоги» Любовнянського музею-замку у Старій Любовні.
Постійно діючі експозиції та виставки:
Експозиція з історії міста над Ужем та Ужгородського замку.
Експозиція духовної культури.
Виставка унікальних народних музичних інструментів.
Експозиції флори та фауни Закарпаття.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Бар «Савок» (вул. Капушанська, 20)
Виступ музичного колективу «Вітамін». Поч. о 20.00.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.

"REKI MANKI" (Ужгород, вул. Корзо 5, вхід біля пабу "Кактус")
Фотопроект Нати Попової "Люди і предмети".  

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.


Що обіцяють зірки?

Овен. Новий трудовий тиждень принесе вам нові переживання і відкриє перед вами нові горизонти. Для когось це буде новий етап його життя, ну а для когось - чудові перспективи в досягненні раніше поставлених завдань. Ідеальний період для того, щоб посіяти нове насіння і закладати нові фундаменти. Вам варто бути у всеозброєнні.
Телець. Сьогодні вам варто постаратися зробити трохи більше, ніж ви обіцяєте, і трохи більше, ніж взагалі здатні. Така ваша поведінка не залишиться без уваги. Безумовно - ви підстрахуєтеся на найближче майбутнє і тим самим покажете, що ваша продуктивність здатна побити рекорди. Але разом з тим не варто розраховувати на швидкі результати. Все прийде поступово
Близнюки. Сьогодні ви можете зіткнутися зі свого роду шахрайством. Все, що вам сьогодні потрібно, - це пильність і дії, які не суперечать логіці. Постарайтеся не піддаватися паніці і опанувати себе. Також має сенс звернутися по допомогу до тих, в кому ви абсолютно впевнені.
Рак. Сьогодні ви можете зіткнутися зі свого роду шахрайством. Все, що вам сьогодні потрібно, - це пильність і дії, які не суперечать логіці. Постарайтеся не піддаватися паніці і опанувати себе. Також має сенс звернутися по допомогу до тих, в кому ви абсолютно впевнені.
Лев Сьогодні ви почуватиметеся сонними і лінивими. Приємні спогади і мрії наяву вам заважатимуть вирішувати практичні завдання. Саме тому вам варто опанувати себе і зануритися у вирішення поточних робочих питань. А приємне і миле для серця заняття відкладіть на вечір, коли його буде з ким розділити і про що згадати.
Діва. Сьогодні вам належить вирішувати ряд заплутаних і серйозних завдань. Саме тому вам знадобиться висока концентрація уваги. Постарайтеся не відволікатися на дрібні питання і завдання. Сьогодні вам варто прикласти всі зусилля для того, щоб існуюча ситуація не погіршилася ще більше.
Терези Сьогодні вам варто більше уваги приділити стосункам із колегами та друзями. Цілком імовірно, що вони стануть ключем на шляху до довгоочікуваних можливостей. Ви не маєте їх випускати через поганий настрій чи втому. Поставтеся до них серйозніше.
Скорпіон Яскравий день для тих, хто прагне закріпитися в новій для себе сфері діяльності або посаді. Сьогодні ви не тільки багато чого дізнаєтесь, але і чимало здивуєтеся. Діставайте з отриманої інформації тільки корисні елементи. Вам варто показати оточуючим, що ви сповнені ентузіазму й достатньо гнучкі для того, щоб обминати гострі кути в ситуаціях.
Стрілець. Сьогодні ви матимете похмурий настрій, коли життя здаватиметься зовсім не медом, а прожитий час - мало не даремним. Вам не варто зневірятися. Не випускайте з уваги свою мету і кожен день робіть крок їй назустріч. Ось побачите, фізичні закони в цьому світі таки працюють, і поступово ви досягнете того, чого так пристрасно бажаєте.
Козеріг Сьогодні начальство вас може дещо здивувати. Якщо ви опинилися в скрутному становищі - вам варто прислухатися до поради близьких та друзів. Звичайно, вони можуть бути необ'єктивними, проте ви обов'язково отримаєте корисне зерно, яке допоможе вам прийняти важливе для себе рішення. Не відмовляйтеся від співпраці з іншими.
Водолій. Сьогодні на вас чекає ряд приємних і не дуже моментів. Проте впоратися з ними вам допоможе філософський погляд на життя і об'єктивність. Довіряйте собі і своїй інтуїції. Ваше здоров'я може трохи постраждати, тому не пошкодуйте часу на те, щоб відновити сили.
Риби. Якщо ви чекали результатів і не могли ніяк дочекатися - радійте. Сьогодні ви отримаєте деякі з них. Не варто турбуватися, що вони виявилися не такими феєричними, як у вашій уяві. Вам варто з вдячністю ставитися до всього, що отримуєте від інших людей. Наступного разу ви не припуститеся колишніх помилок.



А зараз — усміхніться :)

- Купи, купи, купи...
- Сергій Петрович, я сам здам цей екзамен
- Ну хоча б коньяк купи.


Двоє друзів розмовляють:
- Твоя дружина багато говорить?
- Мабуть, так... Коли ми були у відпустці, у неї навіть язик засмаг!


Зайцю надоїло жити і він вирішив вчинити самогубство, іде вовк і питає:
- Що ти робиш?
- Мені вже надоїло жити, я вішаюсь!
- А чому за ногу?
- Бо за шию душить!

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат