Батько дитини наполягає, що у Перечині більше дітей перебувають у інфекційному відділенні з підозрою

admin 07.02.2013 09:26 ПОДІЇ

Інтернетом шириться інформація, що у Перечинській школі спалах менінгококу. Офіційні особи з управління охорони здоров’я Закарпатської ОДА та санепідемстанції спростовують інформацію. "Головний санітарний лікар Закарпаття Володимир Маркович підтвердив інформацію про випадок захворювання на менінгіт у Перечині. Наразі дівчинка 6-го класу Перечинської ЗОШ, яка захворіла на менінгіт, госпіталізована і її стан здоров’я покращився через те, що своєчасно була   виявилена хвороба і надана допомога", — пише сайт Час Закарпаття. Водночас на адресу РІО надійшов анонімний лист, у якому йдеться, що хворих дітей більше.


Добрий день, я батько дитини, яка навчається в Перечинській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів (м. Перечин). В інтернетвиданнях знаходимо відомості проте, що носієм менінгококу є лише двоє дітей школи. Але це не правда, тому що на даний момент в інфекційному відділенні міської лікарні м. Ужгород знаходиться 5 осіб з м. Перечин та, як мінімум троє (про яких ми не знаємо), лікуються в домашніх умовах. Учні перечинської школи бояться відвідувати заняття, а їхні батьки остерігаються відправляти своїх дітей у школу, тому відвідування та присутність дітей на уроках складає менше 50%. Прошу вас розібратися чому все замовчується та не проводиться карантин чи дезінфекція, хвороба передається повітряно-дихальним шляхом, а в школі навчаються діти різних вікових категорій; чому «дитина-носій хвороби» відвідувала школу до тих пір, поки її не забрала швидка допомога уже з явними симптомами.
Чому Перечинська санепідемстанція, яку майже розформували,   не вживає ніяких заходів для вирішення проблеми? Чому школу не закриють на карантин? Чого чекають, це ж наші діти?!!

admin

ТЕГИ : менінгококперечинЗакарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат