Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 07.02.2013 07:00 ПОДІЇ

 

На календарі четвер, 7 лютого. Ранок стане удвічі приємнішим і бадьорим, якщо до кави додавати хороші емоції. Згадуйте яскраві миті життя, не бійтеся імпровізації і спробуйте виконувати всі справи «по гарячих слідах». Бажаних співрозмовників до кавування, а також улюблених солодощів. Будьте в курсі інформації протягом дня з Rionews і прокидайтеся з нашою «ранковою кавою»!

Цитата дня: Те, що робить нас щасливими, не може бути названо ілюзією. (Гете)

7 лютого 2013 року в Ужгороді температура повітря вдень 4-2° тепла.
Весь день в Ужгороді буде хмарним. Вранці очікується дрібний дощ зі снігом, після обіду - сильний дощ, ближче до вечора - сніг.
Народний прогноз погоди
: 7 лютого відзначається день пам'яті святителя Григорія Богослова. У минулі часи по цьому дню судили про майбутню зиму. Яким цей день буде зранку до обіду , такою буде і перша половина наступної зими, а погода з обіду до вечора вказувала на другу половину зими. Густий туман передвіщав мор худоби, а ясна погода говорили про те, що буде хороший рік.


За православним календарем 7 лютого ІМЕНИНИ відзначають Олександр, Анатолій, Борис, Василь, Віталій, Володимир, Григорій, Мар, Марциал, Мойсей, Петро, Поплий (Публий), Селиван (Сильван, Силуан, Силуян), Фелікс, Фелицита, Пилип (Филип) і Януарий (Ианнуарий).



Цей день в історії

1483 — відомий український вчений Юрій Дрогобич у Римі, у Ехуаріуса Зільбера видав книгу «Прогностична оцінка поточного 1483 року» (Iudicium pronosticon Anni M.cccc.lxxxiii), яка є першою відомою друкованою книгою українського автора.
1831 — польський Сейм затвердив червоно-білий прапор в якості національного
1889 — американець Герман Голлеріт (Herman Hollerit; 1860-1929) запатентував першу електричну обчислювальну машину


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї?

Падіюн
7—8 лютого — ігри шкільної ліги КВН.

«Доміон»
До 7 лютого — «Чоловiк нарозхват». Поч. о 12.00, 16.10 та 22.40.
«Анна Кареніна». Поч. о 13.50, 18.00 та 20.20.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Галерея «Ужгород»  
Персональна виставка Олександра Громового з нагоди 55-річчя (живопис).
Галерея працює з 11.00. до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Художній музей імені Бокшая
8 лютого — відкриття ретроспективної виставки Юрія Герца. Поч. о 14.00.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Постійно діючі експозиції та виставки.
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Центральна дитяча бібліотека (пл. Б.Хмельницького, 3)
До 31 січня — виставка дитячих робіт «Зимове мереживо» творчої групи «Весела палітра».

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Виставка «Діалоги» Любовнянського музею-замку у Старій Любовні.
Постійно діючі експозиції та виставки:
Експозиція з історії міста над Ужем та Ужгородського замку.
Експозиція духовної культури.
Виставка унікальних народних музичних інструментів.
Експозиції флори та фауни Закарпаття.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Бар «Савок» (вул. Капушанська, 20)
Виступ музичного колективу «Вітамін». Поч. о 20.00.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.

"REKI MANKI" (Ужгород, вул. Корзо 5, вхід біля пабу "Кактус")
Фотопроект Нати Попової "Люди і предмети".  

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.


Що обіцяють зірки?

Овен. Чекайте на приємний сюрприз. Життя може вас здивувати. Просто дозвольте йому це зробити і все, що відбувається у вашому житті, сприймайте зі спокійною душею. Якщо вам складно стриматися - зателефонуйте друзям або рідним. Інколи краще виговоритися, ніж наламати дров.
Телець. Чекайте на приємний сюрприз. Життя може вас здивувати. Просто дозвольте йому це зробити і все, що відбувається у вашому житті, сприймайте зі спокійною душею. Якщо вам складно стриматися - зателефонуйте друзям або рідним. Інколи краще виговоритися, ніж наламати дров.
Близнюки. Сьогодні вам не варто занадто перебільшувати свої можливості і шанси. Зухвала і надмірно самовпевнена поведінка може викликати у інших роздратування. Перш ніж відкрито діяти - погляньте на себе збоку. Вам не варто випускати з уваги деталі, вони дійсно мають значення.
Рак. Сьогодні вам варто налаштувати себе на позитив, який мимоволі передаватиметься людям, що вас оточують. Не варто наполягати на своїй думці - це призведе до напруження і так бурхливих пристрастей. Просто посміхніться кошеняті, купіть букет квітів або порадуйте тих, хто поруч, чимось смачненьким. Побачите - після вашої такої легкої, ненав'язливої уваги - працюватиметься набагато легше.
Лев Сьогодні вам варто звернути особливу увагу на питання - а чи не втрачаєте ви чогось важливого? Швидше за все, трохи захопившись іграми з розумом - ви почали втрачати важливі деталі в загальній картині подій. Наприклад, записавшись на курси, ви не розрахували бюджет. Це може виявитися серйозною проблемою, особливо через кілька тижнів.
Діва. Сьогодні вам варто оголосити про своє рішення, якщо ви вирішили з чимось чи з кимось розлучитися. Саме сьогодні, а не через тиждень. Ви в змозі взяти своє життя в руки - тому наважуйтеся. Однак якщо ви вирішили розлучитися з пристойною сумою грошей заради прибутку - вам варто трохи потерпіти. Зараз не робіть цього.
Терези Сьогодні на вас очікує досить серйозна розмова, і ви маєте бути до неї готовими. Пам'ятайте, що не тільки ви маєте право на певну думку - інші люди вас оцінюють з точки зору свого сприйняття. Постарайтеся дипломатично і тактовно пояснити, що ви насправді мали на увазі, коли певним чином діяли чи щось говорили. Це дійсно важливо, причому для вас у першу чергу.
Скорпіон Сьогодні на вас чекає чудовий день, коли мрії втілюються в реальність. З вами залишиться той, хто вам відданий і хто вас дійсно любить. Але це зовсім не означає, що ви не мусите вибачитися перед тим, з ким вчинили несправедливо. Пам'ятайте, що такі вчинки важливі для вашої репутації. Гординя ще нікого не зробила щасливим. Будьте щирі.
Стрілець. Ваше бажання віддавати себе іншим може призвести до великого скандалу, нехай навіть на прихованому, внутрішньому рівні. Пам'ятайте, що приймаючи рішення - ви берете на себе відповідальність за їхні наслідки. Саме тому вам варто діяти обдумано і злагоджено. Адже ваша допомога і участь у результаті може виявитися «ведмежою послугою».
Козеріг Сьогодні вам варто більше уваги звернути на спілкування і взаємодію з вашим найближчим оточенням і особливо з колегами. Не варто допускати делікатних ситуацій. Цей день призначений для того, щоб навчитися чути думку ваших колег. Вам варто про це пам'ятати.
Водолій. Сьогодні вам варто ще раз переглянути свої плани і вирішити, нарешті - яким шляхом вам краще йти. Швидше за все, ви вже на внутрішньому, емоційному рівні прийняли рішення. Але вам не варто поспішати з висновками. Сьогодні слушний час для того, щоб відпускати тих і те, хто і що від вас легко йде. Приймати в своє життя щось нове поки зарано.
Риби. Сьогодні вам варто звернути увагу на ваш авторитет, який трохи похитнувся. Нічого страшного, якщо за спиною пліткують про вас і вашу поведінку. Вам варто реабілітувати себе перед тими людьми, перед ким ви дійсно сіли у калюжу. Найкраще, що ви сьогодні можете зробити - це визнати свої очевидні помилки і вибачитися.



А зараз — усміхніться :)

- Я тебе не знала, не знаю, і знати не хочу!
- Люба, ну забув я купити тобі кіндер, ну вибач:)



Добре працювати на двох роботах — Грошей багато. Але не тому, що платять багато, а тому, що витрачати ніколи.


Я вірю в чесність "Регіонів",
І в щирість президентських слів,
В русалок вірю, в покемонів,
В домовиків і бабаїв...

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат