Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 30.12.2013 08:00 ПОДІЇ

На календарі понеділок, 30 грудня. Насолоджуйтеся останніми днями старого року, проводжайте їх у добрій компанії і з чашечками свіжозвареної кави. Нехай всі справи швидко закінчуються й не перешкоджають новорічному настроєві. Ароматного прокидання й легкого понеділка!

Цитата дня:   Птах, який не використовує свої крила, далеко не полетить. Наші крила - це наша уява й ті, хто не використовують її, залишаються завжди на одному місці. Мрійте і фантазуйте, тільки так ви зможете вільно літати по безмежному світу можливостей.     (Мухаммед Алі)


30 грудня 2013 року по Закарпатській області: Хмарна з проясненнями погода, без істотних опадів. Вночі та вранці місцями: слабкий туман, ожеледиця. Вітер північно - західний 5 - 10 м/с. Температура повітря вночі 4° тепла - 1° морозу, вдень 3 - 8° тепла; в горах місцями: вночі 3 - 8° морозу, вдень 1° тепла - 1° морозу.
По м. Ужгород: Хмарна з проясненнями погода, без істотних опадів. Вітер північно - західний 5 - 10 м/с. Температура повітря вночі 1° тепла - 1° морозу, вдень 5 - 7° тепла.


ІМЕНИНИ 30 грудня – Віктор, Володимир, Георгій, Єлизавета, Іван, Ілля,


Цей день в історії

1616 — Вийшов з друку «Часослов» — перша друкована книга в Києві.
1699 — указ Петра I про перенесення святкування Нового року в Росії з 1 вересня на 1 січня (20 грудня за ст. ст.).
1853 — США купили в Мексики південну частину майбутніх штатів Арізона та Нью-Мексико.
1905 — Француз Віктор Емері на автомобілі «Darracq» з бензиновим двигуном встановив новий світовий рекорд — поблизуАрле-Салон він розвинув швидкість 109.589 миль/год (177.5 км/год).


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Виноградів, Міська картинна галерея
До 2 січня — виставка живопису Гелени Матій.

Мукачево, Картинна галерея, пл. Федорова 5
До 30 грудня — виставка робіт угорського фотокореспондента Роберта Копо.

Мукачево, замок "Паланок", Краєзнавчий музей, 2-й поверх
До 12 січня — фотовиставка пам’яток архітетури.


Галерея «Ужгород»  
Різдвяна виставка.  
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.


Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.
Художній музей імені Бокшая
Персональна виставка голови обласного осередку Національної спілки художників України Бориса Кузьми.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Виставка Юрія Дикуна (Ужгород) та Наталії Кікоть (Львів—Черкаси).
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Експозиція “Закарпаття у первісні часи» (кам’яний вік).
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина.
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон XVIII — початку XX ст.
Виставка «Печери Карпатського регіону» словацького фотохудожника Павла Кочіша.
Тематичні виставки до Дня міста:
«Олександр Грабар — любитель і знавець природи Закарпаття»;
Персональна виставка Костянтина Ковгана «Моє рідне місто та улюблені місця» (різьба по дереву). Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  

«Галерея Ілько»
Постійно діюча виставка заслуженого художника України Івана Ілька.

Кафе «Мир» (вул. Капітульна)
Фотопроект «Кімната» Нати Попової.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.  

Центральна міська бібліотека для дітей «Казка» (пл. Б. Хмельницького, 3)
Постійно діюча виставка дитячих робіт творчої групи «Весела палітра».

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки (вул. Виннична, 20)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. У першій половині дня ти отримаєш подяку від свого керівництва. Недоброзичливці можуть проявити заздрість і агресію до твого успіху. Тобі потрібно навести порядок на робочому місці і прибрати зі столу зайві речі. У другій половині дня на тебе чекають непередбачені розтрати. Увечері запроси колег на концерт або в клуб, щоб добре завершити робочий рік.
Телець. У першій половині дня можуть виникнути складнощі під час переміщень. Не варто нікуди поспішати і приймати необдуманих рішень. У другій половині дня розберися з документацією. Однодумці запропонують свою допомогу і участь у твоїх розробках. Увечері тобі потрібно провести час у колі сім'ї, приготувавши смачну страву.
Близнюки. Сьогодні не варто перейматися через свою зовнішність і дрібні недоліки. Привітність і дружелюбність допоможуть налагодити стосунки з вищим керівництвом. У другій половині дня старайся уважно ставитися до отриманої інформації. Твої конкуренти можуть застати тебе зненацька. Вільний час присвяти зустрічі зі своїми подругами.
Рак. Сьогодні на тебе чекає підвищений інтерес з боку протилежної статі. Не варто звертати уваги на дрібні подразники і плітки в колективі. У другій половині дня можуть виникнути складнощі в роботі цифрової техніки. Займися підбиттям підсумків і оцінкою своїх результатів. Увечері вирушай повеселитися в цікаве місце.
Лев У першій половині дня можуть виникнути розбіжності з коханою людиною. Старайся, щоб сімейні проблеми не порушили твої плани. У другій половині дня стосунки з колегами будуть напруженими. Не варто псувати свою репутацію, піддавшись гніву і агресивній поведінці. Увечері тобі потрібно розслабитися за допомогою масажу.
Діва. Вранці на тебе чекає несподівана і приємна зустріч зі старим другом. Намагайся не нервувати через дрібниці і тримати свої емоції під контролем. У другій половині дня наведи порядок на робочому столі і в документації. Тобі потрібно поговорити з керівництвом про свої перспективи кар'єрного розвитку. Увечері вирушай у торговий центр, щоб зробити необхідні покупки.
Терези У першій половині дня сімейні проблеми можуть тебе спантеличити. Намагайся не панікувати і обдумувати перспективу своїх дій. У другій половині дня твої колеги допоможуть впоратися зі складною проблемою. Зосередься на виконанні поставлених завдань і виконуй всі справи до кінця. Увечері тобі варто переступити свою гординю і першою піти на примирення з коханою людиною.
Скорпіон Цей день буде спокійним і принесе гарні звістки. Тобі варто піти на компроміс з опонентами, щоб отримати потрібний результат. У другій половині дня ти отримаєш вигідну пропозицію. Використовуй всі можливості, щоб примножити свій капітал. Увечері тобі варто зібрати друзів і вирушити повеселитися.
Стрілець. У першій половині дня на тебе чекає напружене спілкування з колегами. Не варто провокувати конфлікт, стримуй емоції. У другій половині дня твій керівник похвалить твої досягнення. Намагайся не залишати незавершених справ, наведи порядок в документації. Вільний час присвяти приготуванню романтичної вечері.
Козеріг Сьогодні на тебе чекає велика кількість контактів із людьми. Приділи увагу своєму стилю і зачісці. У другій половині дня ти отримаєш гарну звістку від старих партнерів. Отриманий прибуток краще відкласти і використовувати для раціонального інвестування. Увечері займися рукоділлям і приготуванням подарунків для близьких своїми руками.
Водолій. Вранці можуть виникнути складнощі в дорозі, за кермо краще не сідати. Твій емоційний стан може бути нестабільним. У другій половині дня стережись інтриг і пліток з боку недоброзичливців. Будь відвертою з керівником, і ти зможеш уникнути проблем. Вільний час варто присвятити відвідуванню косметолога.
Риби Сьогодні намагайся більше уваги приділити своєму зовнішньому вигляду. Від твоєї чарівності та культури спілкування багато чого залежатиме. У другій половині дня уникай авантюрних пропозицій від незнайомих людей. Перш ніж прийняти важливе рішення, порадься з керівництвом. Увечері тобі варто зібратися з однодумцями і сходити в ресторан.


А зараз — усміхніться :)


- Мамо, мамо, дивись - голуб! В тебе є хліб?
- Їж без хліба!




Меню:
Булочка "Кам'яний гість"
Чай "Білі ночі"
Цукерки "Граніт науки в шоколаді"
Біфштекс "Дожую до понеділка"
Котлети "Доживемо до понеділка"



Згідно народній прикметі, в новий дім першим потрібно впускати інтернет-кабель. І де він ляже - там ставте комп. І стіл. І ліжко. І жрачку.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат