П'ятеро гандболісток "Карпат" викликали на збори національної збірної

hc-karpaty.org 06.02.2013 14:15 СПОРТ

З 18 по 23 лютого вони будуть тренуватися в Запоріжжі, де готуватимуться до гри зі збірною Німеччини в рамках плей-офф до чемпіонату світу.


16 гравців з 18-ти запрошених Леонідом Ратнером — гандболістки, що представляють клуби української першості. З них п’ятеро представниць "Карпат", ще двоє ужгородок є у списку резерву збірної.

Воротарі: Марина Власенко, Наталія Гайович, Тетяна Чухно;
Польові гравці: Юлія Андрійчук, Вікторія Бельмас, Влада Бельмас, Інна Малюченко, Анастасія Метельська, Анастасія Підпалова, Наталія Петровська, Ірина Стельмах, Наталія Туркало, Олена Уманець, Юлія Приходько, Анастасія Ракітіна, Тетяна Смбатян, Ірина Компанієць, Юлія Іванова.
Резерв: Юдіт Балог, Євгенія Левченко, Ірина Лозинська, Анна Лезіньска, Леся Смолінг, Вікторія Тимошенкова, Анна Редька, Ірина Шуцька, Тетяна Біленя.

Зазначимо, що з 15 по 20 березня в української збірної запланований ще один навчально-тренувальний збір, після чого 20—23 березня відбудуться контрольні ігри в Туреччині із тамтешньою національною командою і, ймовірно, зі збірними Словаччини та Азербайджану.

В червні жіноча національна збірна України зустрінеться у рамках раунду плей-офф Чемпіонату світу-2013 з німецькою збірною.

hc-karpaty.org

ТЕГИ : гандболгк карпати

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат