Гончарну майстерню для розвитку молоді з обмеженими можливостями відкрили у Мукачеві ФОТО

admin 26.12.2013 15:57 ПОДІЇ

 

У четвер, 26 грудня, заступник голови облдержадміністрації Іван Качур відвідав обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними   обмеженнями. На заході також були присутні директор Закарпатського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Наталя Романюк, керівник закладу Марина Дашик, діточки центру та викладачі.

Під час візиту було урочисто відкрито гончарну майстерню для розвитку вихованців з обмеженими можливостями загальною вартістю 75 тисяч гривень, з яких кошти обласного бюджету - 50 тис. гривень.
- Особливої уваги потребують діти з обмеженими можливостями. Подібний заклад дає можливість всебічно розвиватися вихованцям. Маємо робити все, Для повноцінного творчого розвитку діток, тому була відкрита гончарна майстерня, - наголосив заступник керівника області. Він також нагородив почесними грамотами нагородив директорку обласного центру соціально-психологічної реабілітації Марину Дашик та вихователя закладу по соціальній роботі Ларису Ларь.
У закладі, котрий працює з 2009-го, допомагають адаптуватися у суспільстві дітям та молоді з обмеженими можливостями віком від 7 до 35 років. На утримання закладу   в обласному бюджеті на 2013 рік передбачено 1081073,00 грн. Протягом поточного року послугами центру скористалися 154 особи, з яких в умовах денного стаціонару – 76 осіб із функціональними обмеженнями (43 дитини,   33   молодих осіб).
У рамках надання соціальних послуг Обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями продовжує тісно співпрацювати із благодійним фондом «Нове життя», за   підтримки якого стало можливим залучити до роботи в закладі додаткових працівників, довозити дітей та молодь з функціональними обмеженнями в заклад та додому на спеціально обладнаному автомобілі, переданому закладу в безкоштовну оренду благодійним фондом.
Прес-центр ОДА

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат