Ужгородські євромайданівці ухвалили резолюцію. Її передадуть у Київ

admin 26.12.2013 16:15 РАТУША

Сьогодні, 25 грудня, відбулася зустріч за круглим столом активістів Ужгородського ЄвроМайдану з громадськими діячами та керівниками громадських організацій м. Ужгород. Мета зустрічі – сформулювати власні пропозиції щодо майбутньої діяльності Народного об’єднання “Майдан.

Як відомо, після оголошення 22 грудня на Народному віче заяви про створення НОМу, у ЗМІ та соціальних мережах з’явилося багато критики стосовно складу Ради об’єднання, його завдань і механізмів реалізації. При цьому, члени ради зазначають, що процес формування організації лише розпочався і будь-хто із громадян може вносити слушні поради щодо вирішення спірних моментів.

Активісти Ужгородського ЄвроМайдану протягом кількох днів на площі Театральній спілкувалися із жителями обласного центру, фіксуючи їх зауваження щодо діяльності НОМу. За круглим столом підсумували та обговоріили зібране, а також вислухали думки експертів з приводу піднятої теми. На зустрічі були запрошені відомі закарпатські юристи, науковці, керівники громадських організацій.

По закінченні зібрання була прийнята резолюцію, яку через активістів ужгородського Євромайдану від опозиції передадуть до Києва.

Джерело:zaholovok.com.ua

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат