Податківці вдягнулися у Дідів Морозів і роздавали ужгородцям шоколадки

admin 26.12.2013 10:00 СОЦІО

Новорічний настрій також створювали гарно прибране приміщення ЦОП.


Напередодні Новорічно-різдвяних свят фахівці ДПІ ужгороді продовжують вітати наших платників із прийдешніми святами, роздаючи подарункові шоколадки «Вітаємо з Новим 2014 роком та Різдвом Христовим» всім відвідувачам ЦОП від Міністерства доходів і зборів України.  

Новорічний настрій також створювали гарно прибране приміщення ЦОП та святкові головні убори червонного та синього кольору на працівниках.
Спілкуючись із журналістами, начальник інспекції Марія Бадида наголосила, що на протязі 2013 року відбулись позитивні зміни у діяльності нашої інспекції як органу Міндоходів. Це насамперед позначилось на якості обслуговування платників податків та кількості наданні безоплатних адмінпослуг. Метою і пріоритетом нашої діяльності є і завжди буде сприйняття громадян і бізнесу як партнерів, повага до них та довіра між нами. Також Марія Бадида зазначила, що органи Міндоходів постійно працюють над підвищенням рівня надання високоякісних послуг громадянам та бізнесу, впровадженням нових,   зручних в нинішній час, електронних сервісів.

Для комфортності і зручності працює Центр обслуговування платників, який на протязі дня відвідує близько 500 громадян, яким надають велику кількість адміністративних послуг.   Так, лише із січня 2013 року   по   нинішній день надано понад 19 тисяч адміністративних послуг та понад 123 тисячі звернень, серед яких прийом звітності, надання консультацій, звірки та ін.
Підводячи підсумки нашої діяльності за 2013 рік,   платниками податків нашого міста до бюджету всіх рівнів станом на 25 грудня 2013 року сплачено майже 577млн.грн. Найбільш вагомими податками у загальній структурі надходжень до зведеного бюджету є: податок на доходи фізичних осіб   (майже 43%);   ПДВ (33%), та податок на прибуток(майже 11%).

Як ви знаєте, з 1 жовтня 2013 року Міністерство розпочало адміністрування єдиного соціального внеску. Було проведено усю необхідну організаційну та технічну підготовку, щоб цей процес пройшов максимально комфортно та зручно для платників.
На обліку в ДПІ у м.Ужгороді нині близько 20 тисяч платників Єдиного соціального внеску якими сплачено до бюджету   станом на 25 грудня 2013року   понад 185 млн. грн.
На кінець розмови Марія Бадида щиро привітала всіх платників податків із прийдешніми новорічними та різдвяними святами і побажала щастя, здоров»я, успіхів нових здобутків та Божої Благодаті.

admin


За матеріалами ДПІ в м. Ужгороді

ТЕГИ : Міндоходівподатки

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат