Уся Тячівщина працює на касових апаратах

admin 20.12.2013 10:56 СОЦІО

З електронною стрічкою на Тячівщині працює 100% касових апаратів.

У Тячівському районі до системи зберігання і збору даних від реєстраторів розрахункових операцій Міністерства доходів і зборів України підключено 321 апаратів касової техніки.

– Це 100% усіх РРО, зареєстрованих в Державній податковій інспекції у Тячівському районі ГУ Міндоходів у Закарпатській області. Касові апарати формують електронну стрічку та автоматично передають дані про готівкові операції на сервер Міндоходів, – повідомляють фахівці ДПІ у Тячівському районі.

До Державного реєстру реєстраторів розрахункових операцій додано ще 17 моделей касових апаратів. Тож відтепер загальна кількість сертифікованих приладів, запропонованих користувачам, складає 86 апаратів. Це касові апарати, які відповідають сучасним вимогам та забезпечують передачу контрольно-звітної інформації до органів доходів і зборів в електронній формі.

Фахівці інспекції зауважують, що платники можуть обрати найбільш оптимальну для себе нову модель техніки або модернізувати ту, яка вже використовується у роботі, приєднавши до неї відповідний модем.

З повним переліком реєстраторів розрахункових операцій, які включені до Державного реєстру, можна ознайомитися на веб-порталі Міндоходів.

Державний реєстр реєстраторів розрахункових операцій затверджено наказом Міністерства доходів і зборів України від 25 листопада 2013 №704.

admin


За матеріалами ДПІ у Тячівському районі

ТЕГИ : Міндоходів

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат