Делегація НРЗ та УУБА -КаУ долучилися до революційного Майдану в Києві

admin 19.12.2013 14:55 ПОДІЇ

12 грудня, на о 9 год., подолавши ряд міліцейських кордонів, делегація Народної ради Закарпаття, Ужгородської української богословської академії імені святих Кирила і Мефодія та Карпатського університету ім. А. Волошина, на чолі з членом проводу НРЗ, ректором академії та університету архімандритом Віктором Бедь, долучилася до багатолюдного революційного Майдану в м. Києві, який пережив неодноразові атаки силового штурму беркутівців і внутрішніх військ та до якого вже раніше було делеговано низку представників від НРЗ.

Протягом 12 – 14 грудня представники НРЗ та УУБА–КаУ, в складі близько 40 чоловік, взяли участь в акціях мирного протесту українського народу на головному Майдані України. За рішенням проводу Народної ради Закарпаття, представники цієї громадсько-політичної коаліції і надалі будуть перебувати серед мітингуючих у Києві, змінюючи один одного за вахтовим методом. А за революційної необхідності, кількість людей буде збільшена.
Координатором з питань взаємодії з революційним Майданом у Києві призначено члена проводу Народної ради Закарпаття Петра Івановича Станка.

Прес-служба НРЗ

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат