Ужгородська школа отримала від Миколая сучасні комп’ютери

admin 18.12.2013 18:06 РАТУША

18 грудня, напередодні свята Миколая учні Ужгородської спеціалізованої загальноосвітньої   школи  І ступеня № 1 з поглибленим вивченням англійської мови отримали несподіваний подарунок – комп’ютерну техніку.

Із подарунками до дітей прийшли помічник депутата Закарпатської обласної ради Юрія Бережника Любов Бережник та генеральний директор готелю «Прага» Олександр Салай. Гості передали директору школи Еріці Черкашиній подарунки -   три сучасні комп’ютери,   які учні використовуватимуть для навчання.
«Такого багатого Миколая у нас ще не було, – сказала, приймаючи подарунки   для учнів, директор школи. – Вдячні вам дуже, бо комп’ютерна техніка – це те, що нам дійсно було потрібно. Дітки матимуть можливість якісніше виконувати практичні завдання і вчитися комп’ютерної грамотності».
«Миколай нас здивував!», – додала Еріка Анатоліївна.
«Хочемо, щоб дітям було комфортно навчатися. А для цього потрібні і відповідні умови. Сподіваємось, комп’ютерна техніка їм у цьому допомагатиме», – сказала Любов Бережник, передаючи вітання від Миколая. Представники школи відзначили, що попри складну ситуацію в державі знаходяться люди, які турбуються про майбутнє покоління країни.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат