За правовою допомогою з міграційних питань – до Громадської приймальні

admin 18.12.2013 15:20 СОЦІО

Для того, аби закарпатці мали змогу отримати якісну первинну правову допомогу з питань, які належать до компетенції міграційної служби, при ГУДМС України в Закарпатській області працює Громадська приймальня. Прийом громадян здійснюється   у понеділок та четвер.

До роботи у Громадській приймальні залучені кваліфіковані працівники міграційної служби краю – управління паспортної роботи, громадянства та реєстрації фізичних осіб, управління по роботі з іноземцями та біженцями, сектору юридичного забезпечення.
Найчастішими відвідувачами приймальні є пенсіонери, безробітні, особи з багатодітних сімей, іноземні громадяни, які проживають на території області. Лише впродовж минулого тижня у рамках проведення Всеукраїнського тижня права безкоштовні правові консультації з питань реалізації та захисту прав у сфері міграції, громадянства, реєстрації, житлового права тут отримали 15 осіб. Усього ж із часу створення до Громадської приймальні Головного управління Державної міграційної служби України в Закарпатській області звернулося майже півсотні закарпатців.

                    Ольга Поштак, головний спеціаліст по зв’язках з громадськістю та ЗМІ ГУДМС України в Закарпатській області

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат