Закарпатські прикордонники вилучили у словака авто та сигарет на 22 тисячі гривень (ФОТО)

admin, фото: прес-служба Чопського прикордонного загону 17.12.2013 10:11 КРИМІНАЛ

 

Один з гостей нашої держави зазнав фіаско, коли спробував незаконно перемістити з України до Словаччини партію сигарет, — пише прес-служба Чопського прикордонного загону.

Повертаючись через пункт пропуску «Ужгород» додому, громадянин Словаччини, що керував автомобілем SKODA OCTAVIA, для перетину кордону обрав смугу спрощеного контролю. Проте, під час здійснення прикордонно-митного оформлення правоохоронці прийняли рішення здійснити поглиблену перевірку автомобіля із застосуванням технічних засобів.

У результаті здійснення спільного огляду автомобіля, правоохоронцями були виявлені приховані від прикордонно-митного контролю сигарети «L&M» з акцизною маркою України. Тютюнові вироби знаходились у спеціально виготовленій схованці в днищі автомобіля. Доступ до неї став можливим після демонтажу передніх та задніх сидінь автомобіля і зняття декоративного покриття підлоги. Загалом у тайнику чоловік розмістив 2030 пачок сигарет.
В підсумку, сигарети вилучено та оцінено у 21315 гривень. Також вилучено і автомобіль, який оцінили майже у 48500 гривень.

admin, фото: прес-служба Чопського прикордонного загону

ТЕГИ : Контрабанда

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат