На Закарпатті до бюджету надійшло понад 430 млн. грн. податку на додану вартість

admin 16.12.2013 13:19 СОЦІО

Ці кошти сплатили суб’єкти господарювання з початку 2013 року до держаного бюджету. Сума сплаченого ПДВ за 11 місяців цього року на 40 млн. грн. перевищує рівень надходжень відповідного періоду минулого року. Також у січні-листопаді в порівнянні з відповідним періодом 2012 року відбувся ріст обсягів операцій на митній території України, що оподатковуються за основною ставкою, на понад 2 млрд. грн.

«Динаміка обсягів надходжень податку на додану вартість за рік роботи територіальних органів Міндоходів у Закарпатській області свідчить про підвищення рівня декларування та добровільної сплати податку суб’єктами господарської діяльності. До прикладу, у   листопаді 2013 року надходження ПДВ до Державного бюджету склали понад 41 млн. грн., що більше ніж у цьому ж місяці минулого року на 4 млн. грн.», – інформують фахівці управління оподаткування та контролю об’єктів і операцій Головного управління Міндоходів у Закарпатській області.

Нагадуємо, суб’єкти господарювання, які звітують з ПДВ помісячно, податкову декларацію за листопад 2013 року повинні подати до 20 грудня 2013 року включно.

Відповідна норма визначена п.49.18.1 ст.49 розділу II Податкового кодексу України від 2 грудня 2010 року №2755-VI зі змінами та доповненнями.

Головне управління Міндоходів у Закарпатській області

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат