Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 10.12.2013 07:00 ПОДІЇ

На календарі вівторок, 10 грудня. Плануйте свій день вже зранку і тоді у вас з’явиться більше часу для себе, а також гармонійного кавування. Зважайте на знаки долі, вона підказує і веде, тож не опирайтеся. Нехай гаряча кава зігріває теплом, а близькі люди - увагою й турботою. Гарного дня!

Цитата дня:   Ті, кого бачили танцюючими, здавалися божевільними тим, хто не міг чути музику.   (Фрідріх Ніцше)


10 грудня 2013 року по Закарпатській області: Хмарна з проясненням погода. Вночі місцями невеликий сніг, вдень без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний 7 - 12 м/с, місцями 15 - 20 м/с, Температура повітря вночі 2 - 7° морозу, вдень 0 - 5° морозу. в горах місцями вночі 8 - 13° морозу, вдень 6 - 11° морозу.
По м. Ужгород: Хмарна з проясненням погода, без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер північно - західний 7 - 12 м/с, часом пориви 15 - 17 м/с, Температура повітря вночі 4 - 6° морозу, вдень 1 - 3° морозу.




Сьогодні також:
•   ООН: День прав людини
• Всесвітній день футболу


Цей день в історії

1901 — у Стокгольмі вручені перші Нобелівські премії.
1930 — у складі РРФСР створили національні округи: Ямальський (Ненецький) (центр — м. Обдорськ), Остяко-Вогульський (центр — смт Самарове), Евенкійський (центр — смтТуринська База), Корякський, Таймирський (Долгано-Ненецький) та Чукотський
1948 — Генеральна Асамблея ООН прийняла Загальну декларацію прав людини (10 грудня відзначається як День прав людини).
1953 — вийшов 1-й номер журналу «Плейбой».



Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Ужгород, “Бавка” (пл. Театральна, 8)
5—13 грудня — кінофестиваль документальних фільмів про права людини Docudays UA.
9 грудня — показ фільму в УжНУ   (пл. Народна, 3, велика зала). Поч. о 14.00.
10-12 грудня — показ фільму на факультеті європейського права та правознавства УжНУ (вул. Заньковецької 89, б, конференц-зал,). Поч. о 14.00.

Виноградів, виставковий зал "Імпасто", вул. Шевченка
До 16 грудня — “Молодіжна виставка”.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Мистецький центр “Галерея Ілько”
До 15 грудня — виставка творів угорського художника Віктора Вазарелі.
Галерея працює щодня 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Виставка воскових фігур «Дивовижне поруч» (Санкт-Петербург).
Фотовиставка «Eurofotoliptov» фотоклубу при Ліптовському музеї у Ружомбероку (Словаччина).
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
Тимчасова виставка «Історія фотосправи на Закарпатті».
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон VIII — початку XX ст.
Виставка відділу природи «Самоцвіти з фондових зібрань музею».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  

Галерея «Ужгород»  
Виставка “Натюрморт” за участі робіт членів Закарпатської організації Спілки художників (секція “Живопис”).
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Художній музей імені Бокшая
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.


Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Стан справ поступово покращуватиметься. Частину ваших матеріальних обов’язків візьмуть на себе близькі. Упоратися з рештою вам буде не складно.
Просто зранку день не складеться. Постійно траплятимуться дрібні перепони. Не несіть своє роздратування додому. Зайдіть спочатку до кав’ярні. Заспокойтеся.
Послаблюються фізичні сили. Враховуйте це під час проведення тренувань. Не вживайте тонізуючих препаратів. Природно настав період відпочинку.
Телець Поштові перекази грошей затримаються. Розраховувати на них не варто. Відкладіть пошуки приміщення для нового офісу. Воно коштуватиме дорого.
Романтичні пригоди не цікавитимуть вас. Шукайте контакту з людьми, що мають спільні з вами інтереси. Проведіть вечір з однодумцями.
Чітко сплануйте свій день. Це дасть вам можливість менше турбуватися. Уникайте стресів. Прийміть перед сном розслаблюючу ванну. Раніше лягайте спати.
Близнюки. Додаткових внесків потребуватимуть невеликі ремонтні роботи в домі. Скористайтеся заощадженими грошима. Знайдіть кошти на підтримання здоров’я дітей.
Спогади про найкращі сторінки минулого поєднають вас із коханими. Звільніть після вечері час для приємної бесіди і перегляду старих фотографій.
Не займайтеся самолікуванням. Нові препарати можуть викликати алергійні реакції. У разі погіршення самопочуття порадьтеся з лікарем.
Рак. Один з найбільш вдалих днів тижня. Вам щаститиме у фінансових справах. Здійсніть необхідні покупки після обідньої перерви.
Протягом дня до вас звертатиметься багато людей. Така популярність не порадує. Під вечір ви почуватиметеся виснаженими.
Не доводьте себе до виснаження дієтами та фізичними вправами. Вам необхідне повноцінне харчування. Не провокуйте розвитку гастриту чи виразки шлунку.
Лев Виношувати грандіозні фінансові плани не слід. Економічна обстановка постійно змінюватиметься. Обмежте витрати до необхідного мінімуму. Спостерігайте за ринком.
Не перетворюйтеся на нудних буркунів. У такий спосіб порозумітися з оточуючими не можна. Лише збільшиться протистояння.
Можливе повторне загострення хвороб нирок. Не провокуйте його. Відмовтеся від копчених та пересолених страв. Не вживайте алкоголю.
Діва. Вирішення фінансових проблем відкладіть до вечора. Зранку ви можете лише ускладнити ситуацію. Бережіть ювелірні вироби. У цей день їх можна втратити або зламати.
Зав’язати нові знайомства вам допоможуть давні друзі. Не пропустіть нагоди розширити коло свого спілкування. Перед вами розкриються нові перспективи.
Після напруженого робочого дня можуть з’явитися набряки на ногах. Ввечері стимулюйте відтік крові з вен. Відпочивайте, піднявши ноги на стілець.
Терези Зберігається достатнє фінансове забезпечення. У другій половині дня пильнуйте за гаманцем. Похід по крамницях краще відкласти.
Кохані не зможуть провести з вами вільний час. Не слід думати про згасання їхніх почуттів. Просто так складатимуться обставини.
Бережіть шкіру від пошкодження. Вона буде надто вразливою. Поранення погано загоюватимуться. Запобігайте інфікування травмованої поверхні.
Скорпіон Ваші доходи залежатимуть від роботи партнерів та співробітників. Надійна команда допоможе забезпечити необхідний прибуток. Не беріть участі у розіграшах.
Утримуйте певну дистанцію при спілкуванні із сусідами. Тоді їх проблеми не стануть вашими. Бережіть спокій своєї родини.
Не затримуйтеся надто довго у ліжку. Вставайте якомога раніше. Приймайте зранку контрастний душ. Ви відчуватимете бадьорість протягом дня.
СтрілецьВаша економічна політика потребує перегляду. Не робіть ставку на зменшення витрат та накопичення грошей. Збільшуйте фінансовий оборот.
Не бажано користуватися послугами сайтів знайомств для пошуку партнера. Цього дня достойної пари у такий спосіб ви не знайдете.
Підтримки потребуватиме нервова система. Присвятіть більше часу водним процедурам. Корисними будуть східні методики оздоровлення.
Козеріг Не довіряйте обіцянкам роботодавців. Знайдуться причини виплатити меншу суму за виконану роботу. Оформлюйте офіційно подібні домовленості. Не дайте себе ошукати.
Змініть обстановку. По можливості проведіть цей день з коханими далі від дому. Це дозволить вам по-новому глянути одне на одного.
Не розпочинайте нового курсу лікування органів зору. Воно не дасть бажаного ефекту.
Водолій. Гроші мають працювати. Не затримуйте їх у кишені. Організуйте фінансовий потік. Відкривати нове підприємство не час. Воно буде збитковим.
Помітних змін в особистому житті не передбачається. Підтримуйте приязне листування з цікавими людьми. Дізнаєтеся про незвичні новини й факти.
Задушлива атмосфера погано впливатиме на ваше самопочуття. Добре провітрюйте робоче приміщення. Уникайте пасивного паління.
Риби Справи йтимуть добре. Прибутки будуть надходити стабільно. Відгукніться на прохання нужденних про фінансову допомогу. Порадуйте дітей солоденьким.
Ви будете більш вразливими й сентиментальними. Емоційні реакції не завжди відповідатимуть обставинам. Партнерам важко буде з вами говорити. Контролюйте себе.
Змінюється кислотність шлункового соку. Турбуватиме печія. Відкоригуйте відповідно денний раціон харчування. Віддавайте перевагу домашній кухні.




А зараз — усміхніться :)


Краще закінчення суперечки з жінкою - прикинутися мертвим.



Учитель:
- Які зуби у людини з'являються останніми?
Учень:
- Штучні.



- Пробачте, ви мого песика не бачили? Маленький такий, кудлатий, вічно всім під ноги кидається і голосно гавкає.
- Це такий, що від стусана легко десять метрів пролітає? Ні, не бачив.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат